Redactia.ro
Home » Știri » Atac armat în Germania. Cel puțin nouă persoane au murit

Atac armat în Germania. Cel puțin nouă persoane au murit

Atac armat în Germania. Cel puțin nouă persoane au murit

Atac armat în Germania. Cel puțin nouă persoane au murit. Miercuri seara au avut loc două atacuri armate în Hanau, în apropiere de Frankfurt. Suspectul și complicii acestuia au fost găsiți morți de către autorități. În urma atacurilor au murit 9 persoane.

Atac armat în Germania. Cel puțin nouă persoane au murit

Potrivit Digi24, o persoană rănită în urma atacurilor, a murit în această dimineață, iar bilanțul morților ajunge la nouă.

Suspectul este un cetățean german care avea permis de port-armă, iar în mașina acestuia au fost găsită muniție și reviste despre armament.

Atacul, potrivit autorităților, a avut loc în mai multe baruri din centrul orașului Hanau din Germania, aflat la 25 de kilometri de Frankfurt.

Agresorii ar fi omorât inițial trei persoane în primul bar, iar ulterior au mai ucis cinci persoane într-un alt bar. Unul dintre suspecți a fost găsit fără suflare în locuința sa la șapte ore după atac. De asemenea, un alt cadavru a fost găsit în aceeași casă. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla cauza acestor atacuri.

Mesajul președintelui Klaus Iohannis după atacul din Germania

Liderul statutului român a condamant cu tărie atacul de joi dimineață din Germania. Acesta a transmis în numele României, un mesaj de condoleanțe și solidaritate.

Condamn cu fermitate atacurile violente împotriva unor oameni nevinovați care au avut loc în Hanau. Transmit condoleanțe celor care și-au pierdut rude și prieteni. România este solidară cu Germania”, a scris șeful statului pe Twitter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: