Redactia.ro
Home » Sport » România a pierdut la CE de la Budapesta! Joacă pentru locurile 9-12

România a pierdut la CE de la Budapesta! Joacă pentru locurile 9-12

România a pierdut la CE de la Budapesta

România a pierdut la CE de la Budapesta! Naționala masculină de polo a României a fost învinsă în play-off-ul pentru calificarea în sferturile de finală.

Elevii lui Athanasios Kechagias au fost învinși, 14-7 (1-3, 3-2, 6-0, 4-2), de Grecia. Astfel, au ratat accederea în sferturile de finală ale Campionatului European de polo de la Budapesta. Românii au început bine meciul și au condus la diferență de două goluri. Grecii au revenit și până la final au câștigat întâlnirea. Pentru România au marcat: Tiberiu Negrean 2 goluri, Cosmin Radu 1, Mihnea Gheorghe 1, Vlad Georgescu 1, Nicolae Oanţă 1, Andrei Prioteasa 1.
După ce România a pierdut la CE de la Budapesta, acum va juca pentru locurile 9-12. În primul meci tricolorii vor înfrunta Germania, care a pierdut cu 6-12 în faţa Spaniei, în play-off. Întâlnirea are loc miercuri. În celălalt meci pentru poziţiile 9-12 se vor înfrunta Georgia și Turcia.

Cine merge la Olimpiada de la Tokyo

Sferturile de finală ale Campionatului European din Ungaria se vor disputa în 22 ianuarie, semifinalele în 24 ianuarie, iar finalele pe 26 ianuarie.
Campioana europeană va ajunge automat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Încă cinci echipe vor intra în cursa pentru turneul preolimpic de la Rotterdam (29 martie – 5 aprilie), unde vor mai juca alte şapte echipe, pentru patru locuri garantate la JO. La olimpiadă sunt calificate până acum Serbia (câştigătoarea Ligii Mondiale), Italia şi Spania (locurile 1-2 la Campionatul Mondial). Serbia este şi olimpică en-titre.

Citește și: Înlocuitorul lui Ianis Hagi, gol la debutul pentru Genk!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: