Redactia.ro
Home » Sport » România ar putea rata organizarea EURO 2020! Ce spune Ionuț Stroe!

România ar putea rata organizarea EURO 2020! Ce spune Ionuț Stroe!

Euro 2020, Ionut Stroe

Este foarte probabil ca România să nu mai găzduiască meciurile de la EURO 2020. UEFA se pare ca are alte planuri.

Nu este nimic oficial, dar zvonuri există din ce în ce mai multe. Jurnaliștii francezi susțin că organizatorii EURO 2020 se gândesc să mute turneul final într-o singură țară. Totul din cauza pandemiei de coronavirus care a dat toate planurile peste cap. UEFA crede că va fi imposibil ca 24 de echipe naționale să călătorească dintr-o zonă în alta fără riscuri mari. Euro 2020 este programat între 11 iunie și 11 iulie 2021 și ar putea să se joace doar în Rusia. Organizatorii ar fi ales această variantă pentru că Rusia are o infrastructură foarte bună, după organizarea Campionatului Mondial în 2018.

Ministrului Ionuț Stroe nu știe încă nimic

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, spune că nu există niciun document oficial deocamdată. România este încă pe lista țărilor care urmează să găzduiască Euro 2020.

„Nu există un asemenea scenariu în care EURO 2020 să se desfăşoare într-o singură ţară. Sunt simple speculaţii, care nu sunt bazate pe niciun fel de informare oficială. Gândiţi-vă că în acest moment ar fi foarte greu să modifici conceptul EURO 2020 peste noapte. Pentru noi ar fi complet surprinzător un asemenea scenariu, dacă nu chiar dezamăgitor, pentru că noi, ca şi celelalte ţări cred, am muncit foarte mult, cel puţin în ultima perioadă, pentru a fi gazde bune şi pentru a beneficia de pe urma investiţiilor făcute. Să nu uităm că există şi o componentă sportivă, şi una economică, şi una de prestigiu pentru fiecare ţară angajată şi implicit pentru România”, a scris Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, pe pagina sa de facebook.

În urmă cu aproape o lună, Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, declarase că nu a exclus scenariul ca meciurile să se dispute într-o singură ţară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: