Redactia.ro
Home » Sport » România – Germania, 0-1 în preliminariile CM 2022! „Am scăpat doar cu un gol”

România – Germania, 0-1 în preliminariile CM 2022! „Am scăpat doar cu un gol”

Nationala Romaniei, preliminarii CM 2022, România înfrângere, Germania

Naționala României a pierdut meciul cu Germania, scor 0-1. Nemții s-au impus pe Arena Națională, după ce au dominat toată partida.

”Știam că ne așteaptă un meci greu, care ne va epuiza fizic. Nu suntem mulțumiți pentru că am pierdut. Germania e favorită, este echipa cea mai puternică, dar de multe ori am reușit să jucăm de la egal la egal Am simțit că putem egala. Toată lumea era supărată în vestiar, pentru că simțeam că putem mai mult”, a declarat după meci, Nicolae Stanciu

Pentru elevii lui Mirel Rădoi urmează deplasarea din Armenia. După ce au pierdut meciul cu Germania, tricolorii sunt obligați să câștige miercuri pentru a avea șanse la locul doi în grupă. România este pe locul patru în grupa J, cu trei puncte, la egalitate cu Macedonia.

„E clar că am avut de suferit împotriva unei echipe foarte puternice. Cu puțină șansă puteam scoate un rezultat bun. Nu s-a putut, cred că trebuie să continuăm cu atitudinea cu acre am terminat această partidă și să câștigăm celelalte jocuri. Era clar că va fi un meci de acest tip, trebuia să alergăm mult. Am avut în fața noastră campioni și a fost greu. E adevărat că am avut mult de alergat, dar am avut o atitudine bună. Știam că ne așteaptă un meci greu, pentru că Germania are în componența sa numai jucători mari, evoluează la echipe campioane. Cred că am scăpat bine doar cu un gol primit. Dacă vom continua cu atitudinea din acest joc, cu dăruirea și unitatea, putem să câștigăm restul jocurilor. Obiectivul nostru e să terminăm grupa sus, pe locul 2. Am fi vrut mai multe de la acest joc. E clar, Germania e favorita grupei și trebuie să terminăm pe locul 2”, a declarat Vlad Chiricheș, pentru Pro TV, după meci.

Lotul României pentru preliminariile CM 2022

PORTARI: Florin Niță, Florin Iacob, Ionuţ Radu, David Lazar;
FUNDAȘI: Vasile Mogoș, Ionuț Nedelcearu, Alin Toșca, Vlad Chiricheș, Andrei Burcă, Mario Camora, Ovidiu Popescu, Nicușor Bancu;
MIJLOCAȘI: Răzvan Marin, Alexandru Crețu, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Alexandru Maxim, Erik Bicfalvi, Valentin Mihăilă, Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman, Alexandru Cicâldău;
ATACANȚI: Claudiu Keșeru, George Pușcaș.
Alți 5 fotbaliști se află pe lista de rezervă: Valentin Cojocaru, Cristian Manea, Adrian Păun, Alexandru Mateiu, Andrei Ivan.

Cum se califică echipele la Campionatul Mondial
Turneul final din 2022 va avea loc în Qatar, în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie. Vor participa 32 de echipe naționale, dintre care 13 vor fi din Europa. Câștigătoarele celor 10 grupe se califică direct. Ultimele trei locuri vor fi ocupate în urma unui baraj. Aici joacă echipele clasare pe locul 2 în grupă și cele mai bune câștigătoare de grupă din Liga Națiunilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: