Redactia.ro
Home » Sport » România – Norvegia, anulat! Ce se întâmplă în acest caz

România – Norvegia, anulat! Ce se întâmplă în acest caz

Nationala Romaniei, Norvegia, meci anulat

Meciul din Liga Națiunilor dintre România și Norvegia a fost anulat. Partida trebuia să se joace duminică seara la București. UEFA a confirmat vestea, după ce la naționala Norvegiei a fost depistat un jucător infectat cu coronavirus.

Norvegienii ar fi trebuit să ajungă sâmbătă la București, dar autoritățile scandinave nu i-au lăsat să plece. Ulterior s-a descoperit că un jucător era infectat cu coronavirus. În plus în ultimele zile acesta a intrat în contact cu toți colegii săi.

„UEFA ne-a informat că “în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa. Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA”, susține Federația Română de Fotbal.

Astfel, Norvegia pierde la masa verde meciul cu România, de pe 15 noiembrie, dar și pe cel cu Austria, de pe 18 noiembrie.

Un caz de coronavirus în lotul Norvegiei

Omar Elabdellaoui este cel care a fost testat pozitiv. Acum toți membrii echipei și staff-ul sunt contacți direcți și vor intra în izolare. Oricum Bent Hoie, ministrul Sănătății din Norvegia nu dorea să-i lase pe jucător să facă deplasarea după normele stricte care au fost adoptate, din cauza pandemiei de COVID-19.

”E o situație ciudată, deja mutăm fotbalul în alte zone. Nu e o mare bucurie, în niciun caz. Mult mai bine ar fi fost să câștigăm pe teren, dacă am fi putut. Nu știu ce s-ar fi întâmplat în România dacă ar fi fost aceeași situație, la ei a fost luată hotărârea de Ministerul Sănătății. Probabil ei sunt mai drastici în gestionarea acestei crize. UEFA sau România nu au niciun fel de influență asupra acestei hotărâri, a fost luată doar de către autoritățile norvegiene”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Rezultatele Norvegiei vor fi anulate

Deocamdată UEFA nu a luat nicio decizie clară, fiind o situație fără precedent. Comisia de disciplină va lua o hotărâre cât mai repede în privința rezultatului. Teoretic potrivit regulamentului UEFA, care este clar, toate rezultatele Norvegiei trebuie să fie anulate. În aceste condiții, tricolorii ar putea încheia grupa pe primul loc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: