Redactia.ro
Home » Sport » Naționala României a întrerupt seria înfrângerilor! Victorie cu Belarus

Naționala României a întrerupt seria înfrângerilor! Victorie cu Belarus

Nationala Romaniei, Norvegia, meci câștigat la masa verde

Echipa națională a României a învins cu 5-3 Belarus într-un meci amical, disputat la Ploiești. Fundașul lui AEK, Ionuț Nedelcearu a reușit o dublă.

Mirel Rădoi s-a bazat pe foarte multe nume noi și bine a făcut. România a defilat în fața naționalei din Belarus. La pauză a fost 4-0. Bogdan Milea, debutant la națională a deschis scorul. A urmat reușita lui Răzvan Marin din penalty. Nedelcearu și Pușcaș au marcat și ei în prima repriză. După pauză Nedelcearu a reușit dubla.

”Am câștigat o repriză, am pierdut o repriză. În prima am marcat 5, apoi am luat 3 goluri, a apărat și Lazar un penalty, totul pe fondul unei relaxări. Putem lucra pe moralul acestei victorii, cred că aveau nevoie de un moment de descătușare băieții, păcat ca nu am ținut mai mult! Mă bucur pentru primele 45 de minute. Încercăm să luăm lucrurile pozitive, da asta nu înseamnă că trecem peste cele negative,” a declarat selecționerul Mirel Rădoi.

Naționala României va juca săptămâna următoare două meciuri în Liga Națiunilor cu Norvegia și Irlanda de Nord.

Mirel Rădoi, deranjat de jurnaliști

La conferința de presă de după meci, anumite întrebări l-au deranjat pe selecționer. Unii au spus că Belarus a fost un adversar prea slab, iar Rădoi le-a răspuns imediat.

„Nu mi-am dat seama, am crezut că joacă în 6 Belarus, nu mi-am dat seama că sunt atât de slabi. Îmi pare rău că, chiar și la o victorie, trebuie să vedem lucrurile negative. Eu am fost primul care a spus că putem învăța o lecție. Ai marcat gol la 33 de ani, dar ai mai greșit la un gol și ai făcut și un penalty. Ok, eu văd lucrurile diferit față de voi. Asta nu înseamnă că așa trebuie să fie. Oameni buni, vreți să vin în fața voastră, eu să stau și voi să trageți?”, a spus Mirel Rădoi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: