Redactia.ro
Home » Sport » Tricolorii speră într-o victorie, după trei înfrângeri

Tricolorii speră într-o victorie, după trei înfrângeri

Nationala Romaniei, mirel radoi, Belarus

Naționala României întâlnește în acestă seară, de la ora 19.00 într-un meci amical, Belarus. Tricolorii speră într-o victorie, după trei înfrângeri consecutive.

România a ratat șansa de a merge la Euro 2020, iar Mirel Rădoi vrea acum să-și construiască echipa pentru preliminariile campionatului mondial. În acestă seară, la Ploiești naționala României întâlnește Belarus. Adversara tricolorilor vine cu un moral bun, după două victorii consecutive. Belarus este lider în grupa 4 din UEFA Nations League C. Antrenorul Mikhail Markhel a spus că nu se teme de români, ci doar de coronavirus. Pentru că s-a îmbolnăvit cel mai bun jucător din lot fundașul central Aleksandr Martynovich nu a făcut deplasarea în România.

„Suntem bucuroşi că putem juca împotriva unui adversar puternic, având o istorie fotbalistică atât de bogată. Singura problemă pe care am întâmpinat-o în pregătirea acestui joc a fost că trei din jucătorii noştri de bază au primit rezultate pozitive la testarea COVID premergătoare perioadei de cantonament. Nu e o scuză, e un fapt”, a spus selecționerul.

România, 2 meciuri în Liga Națiunilor

Naționala României mai are de jucat săptămâna următoare două meciuri în liga Națiunilor. Tricolorii sunt obligați să câștige, dacă vor să aibă o șansă de a urca pe locul doi în grupă. Totul depinde însă și de rezultatele din celelalte meciuri. Austria este pe primul loc în grupă cu 9 puncte, la egalitatea cu Norvegia. Locul trei este ocupat de România cu 4 puncte, iar Irlanda de Nord este pe patru cu un singur punct. Selecționerul Mirel Rădoi a declarat înaintea meciurilor că indiferent de rezultate nu a venit la națională pentru a pleca așa de repede. După cele trei înfrângeri, mai multe voi i-au cerut demisia.

„O analiză vom avea în noiembrie. În momentul de faţă nu mă gândesc, am venit cu gândul să facem ceva pozitiv, chiar dacă la nivel de rezultate nu am reuşit. Sper să reuşim prin prisma jocului şi să construim o mentalitate la nivel de echipă naţională ca indiferent de adversar să nu mai avem momentele acelea de panică. Mai departe, eu nu am venit cu gândul în această lună ca după aceste trei partide să demisionez”, a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: