Redactia.ro
Home » TV » România TV a fost scos din grila de programe de către rețeaua de telecomunicații din Moldova

România TV a fost scos din grila de programe de către rețeaua de telecomunicații din Moldova

România TV, unul dintre cele mai urmărite programe de televiziune din țara noastră, a fost scos din grila de programe a vecinilor noștri. De altfel, în Republica Moldova se mai poate urmări doar un singur post de televiziune român.

România TV a fost scos din grila de programe din Republica Moldova

Operatorul național de telecomunicații, MoldTelecom, a decis scoaterea din grila de programe a serviciilor românești de televiziune, înlocuindu-le cu trei posturi de televiziune din Ucraina.
În prezent, televiziune moldovenească mai emite doar un singur post de televiziune din România, și anume Realitatea TV.

Victor Ciutacu este nemulțumit de decizie

Indignat de decizia Republicii Moldova, realizatorul TV spune că vecinii de graniță doresc să aibă legături cu Româna numai atunci când există beneficii economice. Acesta a lansat un atac public la adresa președintelui țării. „Lumea bună se uită la Maia Sandu ca la marea speranță; a unirii cu România, a ruperii de Rusia, a democrației, a relansării economice. Bine vândută ca imagine, sprijinită pe față de toată familia Soros, de SUA și de UE, șefa de facto a Republicii Moldova se comportă în realitate fix invers decât e creionată în portretele idilice de presă”, a tranmis omul de televiziune.

El susține că, de fapt, Maia Sandu nu și-a dorit nicicând unirea cu România. „Niciodată n-a dat, public, doi bani pe unirea cu România, ba dimpotrivă, s-a declarat profund suveranista. Bucureștiul e, pentru ea, fix locul de cerșeală, curent, gaze, bani, școli și grădinițe, tot ce apucă. Și de aroganțe ieftine la adresa unui popor care a ajuns să strângă cureaua și să facă economii că să aibă ea ce vinde credulilor de la Chișinău și de aievea. De ruși se rupe fix cât să-i scoată pe ai lor de la cașcaval”, a adăugat prezenatorul TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: