Redactia.ro
Home » Monden » Românii au talent 2023. Cine e fetița de 8 ani din Vrancea care a ridicat sala în picioare. Jurații au aplaudat încontinuu. Un miracol de Paște

Românii au talent 2023. Cine e fetița de 8 ani din Vrancea care a ridicat sala în picioare. Jurații au aplaudat încontinuu. Un miracol de Paște

GALERIE FOTO (6) elena radu

Moment unic și emoționant pe scena Românii au talent, în ediția de vineri, 14 aprilie. O fetiță de doar 8 ani a reușit să transmită o cantitate uriașă de emoție, grație vocii sale de înger.

Elena Radu are 8 ani și vine din satul Vadu Roșca, județul Vrancea. Îi place să cânte muzică ușoară, iar artistele ei preferate sunt Andra și Iuliana Beregoi.

Elena Radu și-a dorit să o întâlnească pe Andra

Fetița s-a aflat pentru prima oară la Românii au talent, visul ei fiind să o întâlnească pe Andra, unul dintre jurații show-ului de pe Pro TV.

Micuța Elena își dorește să devină cântăreață. Ea cântă, deja, de câțiva ani, și a obținut numeroase premii la concursurile de muzică pentru copii.

sursa: Facebook Elena Radu

Era un vis al ei să ajungă la această emisiune și să o întâlnească pe artista sa preferată, Andra. Visul i s-a împlinit și, mai mult, Elena i-a impresionat pe toți cu vocea și interpretarea.

Elena Radu i-a impresionat pe jurați cu vocea sa

„Mi se pare frumos să ascult o melodie care vorbește despre povești și despre amintirile copilăriei așa, și nu cum sunt multe alte melodii pe care le ascult pe scena asta cântate de copii. Vocea asta… ai o voce foarte puternică și foarte frumoasă.”, a spus Dragoș Bucur, membru al juriului emisiunii.

La rândul său, actorul Mihai Bobonete i-a spus Elenei: ”Eu cred că ești printre puținii copii de 8 ani care au venit și au făcut fix ce trebuie să facă la vârsta lor. O melodie aleasă foarte bine, ne-ai demonstrat că ai talent, că ai voce. Bravo ție, Elena!”

Elena Radu s-a calificat în etapa următoare a show-ului cu patru de DA. Prestația ei a stârnit ropote de aplauze și a ridicat spectatorii în picioare. Momentul artistic susținut de Elena Radu, la ”Românii au talent”, este uimitor și emoționant.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: