Redactia.ro
Home » Monden » Românii au talent, 23 februarie 2023, sezonul 14. Cine va primi cel de-al patrulea Golden Buzz, la Pro TV

Românii au talent, 23 februarie 2023, sezonul 14. Cine va primi cel de-al patrulea Golden Buzz, la Pro TV

GALERIE FOTO (6)

În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii de talente „Românii au Talent”, audiența și juriul au fost martorii unei prestații remarcabile, care a demonstrat încă o dată că vârsta este doar un număr când vine vorba despre urmărirea pasiunilor. Nicolae Drăghici, afectuos numit Lae, un bărbat de 72 de ani cu un trecut impresionant în lumea cascadoriei, a decis să împărtășească cu lumea talentul său unic, sfidând convențiile legate de vârstă și capacitate.

Prezența lui Nicolae Drăghici la „Românii au Talent” și succesul său în cadrul competiției au fost nu doar o demonstrație de abilități fizice remarcabile, ci și o sursă de inspirație pentru mulți. Prin curajul său de a se prezenta și de a-și asuma riscuri, indiferent de vârstă, Nicolae a transmis un mesaj puternic despre importanța urmăririi pasiunilor și a viselor, indiferent de obstacolele care pot apărea în cale.

Cine este Nicolae Drăghici, de la Românii au Talent

Nicolae Drăghici, la venerabila vârstă de 72 de ani, nu este străin de provocări sau de lumina reflectoarelor. Cu o carieră ce datează din 1979, Lae a ales să se prezinte în fața publicului și a juraților „Românii au Talent” nu doar pentru a-și etala abilitățile, dar și pentru a împărtăși o parte din povestea sa de viață.

Îndrăzneț și plin de curaj, el a invitat atât juriul cât și publicul să părăsească confortul platoului Pro TV pentru a asista la o demonstrație de cascadorie în aer liber, alături de fiul său. Acest gest neobișnuit a stârnit curiozitate și așteptare, crescând astfel tensiunea și entuziasmul în rândul spectatorilor.

A primit al patrulea Golden Buzz, la Pro TV

Decizia lui Drăghici de a-și prezenta talentul într-un cadru neconvențional a fost răsplătită pe măsură. După ce a executat cu succes cascadoria planificată, impresionându-i pe toți cei prezenți, Dragoș Bucur, unul dintre jurații emisiunii, a ales să îi acorde lui Nicolae „Golden Buzz”. Acest gest simbolic a reprezentat nu doar o recunoaștere a curajului și a talentului său extraordinar, dar și o validare a ideii că pasiunea și determinarea pot transcende orice bariere, inclusiv cele ale vârstei.

„Andi: Care ar fi cea mai dificilă cascadorie?

Drăghici Nicolae: Am zburat cu o Dacia peste 4 TIR-uri în lungime. Săritura peste TIR-uri am abordat-o cu foarte mult curaj. Nu ai cum să faci meseria asta cu frică. A fost un șoc pentru toată lumea de acolo. Șocul a fost că am ieșit din mașină și am salutat, nu că am sărit peste TIR-uri.

Andra: Eu am emoții foarte mari, mi-e teamă de genul ăsta de momente.

Dragoș: Stăm foarte aproape de locul în care urmează să se execute cascadoria.

Andra: Doamne ajută să fie bine!

Dragoș: A luat foc!

Smiley: Eu v-am zis că e periculos!

Dragoș: Cică e bine totul. E bine!

Bobonete: Ce meserie, bă frate…

Andi: Deci am rămas fără vorbe….

Andra: Iar îmi vine să plâng…

Drăghici Nicolae: Cam ăsta a fost talentul nostru!

Andi: Vai de capul meu… trebuie să vă spun ceva…Pentru Andra a fost foarte dificil. Asta a fost cascadoria vieții ei.

Andra: M-au trecut toți fiorii. Nu am simțit niciodată frica asta. Nu sunteți sănătoși la cap, dar cred că ne-ați adus cel mai fenomen moment, nu știu să exprim ce am putut să simt.

Smiley: E ceva nemaivăzut la noi, la Românii au talent.

Drăghici Nicolae: Am dorit să nu vă pară rău că v-am scos afară din zona de confort. Într-o meserie ca asta, s-au cam dus emoțiile.

Andi: Eu sunt într-o dilemă foarte mare. Dacă eu dau DA, e foarte posibil să trecem printr-un moment similar în etapa următoare. Eu i-am văzut pe copiii tăi plângând. Și acum eu ce fac? Dau DA, ca să-i văd plângând?

Drăghici Nicolae: Data viitoare venim fără copii!

Bobonete: Cred că este un har pe care îl aveți, atât dumneavoastră, cât și fiul dumneavoastră. Nu aș vrea să vă mai văd nepoții plângând. Jos pălăria în fața dumneavoastră, sunteți mega meseriași.

Dragoș: Este numărul la care am simțit cel mai intens. O să vă rog să vă simțiți ca la film.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: