Redactia.ro
Home » Știri » Românii și-au făcut provizii din cauza coronavirusului. Cozi imense în supermarketurile din Capitală

Românii și-au făcut provizii din cauza coronavirusului. Cozi imense în supermarketurile din Capitală

Românii și-au făcut provizii din cauza coronavirusului. Cozi imense în supermarketurile din Capitală

Românii și-au făcut provizii din cauza coronavirusului. Cozi imense în supermarketurile din Capitală. Marți seară, rafturile din supermarketuri au rămas pur și simplu goale, din cauza oamenilor care și-au făcut provizii de teama coronavirusului.

Românii și-au făcut provizii din cauza coronavirusului. Cozi imense în supermarketurile din Capitală

Coronavirusul a băgat spaima în români, motiv pentru care aceștia au decis să meargă la supermarket să-și facă provizii în caz de epidemie.

De la conserve, ulei și făină, la produse de igienă, românii au golit toate rafturile din supermarket. Pe Facebook au apărut imagini cu oamenii care au format cozi infernale în magazine.

Nici nu a fost anunțat primul caz de coronavirus și ai noștri rup magazinele, spre bucuria hipermarketurilor. Măscuțele chirurgicale au ajuns la prețuri ireale. Mă întreb cum vom arăta atunci când va fi primul caz! Ne vom sfâșia între noi? Tot ce se poate, pentru că nu suntem o nație civilizată, disciplinată sau echilibrată!, a scris o persoană pe Facebook.

Nici nu a fost anunțat primul caz de Coronavirus, si ai noștri rup magazinele, spre bucuria hipermarketurilor! Măscuțele chirurgicale au ajuns la prețuri ireale! Mă întreb cum vom arăta atunci când va fi primul caz! Ne vom sfâșia între noi? Tot ce se poate, pentru că nu suntem o nație civilizată, disciplinată sau echilibrată!

Publicată de Catalin Marin pe Marţi, 25 februarie 2020

Niciun caz de coronavirus în România

Deși românii sunt panicați din cauza răspândirii noului virus COVID-19, nu există în momentul de față niciun caz de infectare în România.

Însă, autoritățile susțin că e doar o chestiune de timp, pentru că sunt 2700 de persoane decedate în toată lumea, iar bilanțul în Italia a ajuns la 11 morți.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că va convoca miercuri CSAT pentru măsuri legate de coronavirus.

El a adăugat că autoritățile române au luat măsurile care se impun, dar trebuie să se insiste pe măsurile de comunicare eficientă și informare corespunzătoare.

Coronavirusul, șanse mari să lovească România

Ministrul Sănătății Victor Costache a declarat azi că există șanse mari ca România să fie lovită de epidemia de coronavirus. În acest sens, ministrul a luat măsuri. Astfel, la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” a fost creat un centru special de carantină, în cazul în care se vor detecta persoane infectate cu noul coronavirus. De asemenea, autoritățile din România pune la cale un plan, în cazul în care coronavirusul va ajunge pe teritoriul țării.

În plus, Victor Costache a precizat și că „în centrele de carantină vor intra doar cei care vin din cele 11 localităţi cu număr mai mare de cazuri de coronavirus”. „Sunt şanse foarte mari ca virusul să ajungă în ţara noastră, cum sunt şanse să se propage în toate ţările din Europa”, a mai spus Victor Costache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: