Redactia.ro
Home » Știri » Românii vor primi 100.000 de euro de la stat! Ce condiții trebuie să îndeplinească

Românii vor primi 100.000 de euro de la stat! Ce condiții trebuie să îndeplinească

Până la 5.000 de lei de la stat pentru familiile numeroase! Propunerea liberalilor în parlament

Românii vor primi 100.000 de euro de la stat! Ce condiții trebuie să îndeplinească. Ministrul Fondurilor Europene anunță că va oferi această sumă studenților din România.

Românii vor primi 100.000 de euro de la stat! Ce condiții trebuie să îndeplinească

Potrivit capital.ro, Ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloș anunță că studenții vor fi cei care vor primii suma de 100.000 de euro. Mai exact, 200 de studenți vor beneficia de această sumă, cu condiția să înființeze start-up-uri din IT, robotică sau automatizări industriale.

Ministrul a declarat că studenții aflați în anul terminal în domeniul tehnic, sunt cei care vor beneficia de această sumă. De asemenea, și absolvenții pot beneficia de facultate din alte domenii prioritare pentru creșterea economică. Prima ediție va reprezenta un program-pilot, iar în cazul în care rezuiltatele vor fi bune, programul va fi extins. La următoarea sesiune de înscriere, numărul finanțărilor acordate vor fi majorate.

Românii și firmele din străinătate pot beneficia de această sumă

Ioan Marcel Boloș a precizat că românii care locuiesc în străinătate ar putea beneficia și ei de un program asemănător. Aceștia pot primi suma de 100.000 de euro pentru a-și porni o afacere. România va oferi vești bune și pentru întreprinderi. Afacerile cele mai mari vor putea primi bani pentru dezvoltarea abilităților salariaților de manipulare a echipamentelor industriale complexe. IMM-urile vor putea accesa fonduri pentru dezvoltarea cunoștințelor digitale primale ale salariaților.

Aceste programe vor începe în următoarele luni și fac parte din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: