Redactia.ro
Home » Monden » Romanița Iovan a dat lovitura! Afacerea prin care încasează mulți bani fără eforturi mari

Romanița Iovan a dat lovitura! Afacerea prin care încasează mulți bani fără eforturi mari

Romanita Iovan, selfie, intr-o incapere

Romanița Iovan a dat lovitura! Iată cum reușește aceasta să încaseze sume enorme de bani fără a depune efort!

Afacerea prin care Romanița Iovan încasează mulți bani fără eforturi mari

Romanița Iovan s-a apucat de închiriat spații de birouri și se ocupă chiar ea de toate detaliile și sarcinile afacerii sale, inclusiv partea administrativă și găsirea chiriașilor.

Aceasta a găsit și colaboratori pentru ca afacerea ei, pentru ca afacerea să fie legală și sigură. Îndrăgita creatoare de modă, în vârstă de 58 de ani, are angajate o firmă de curățenie și una de pază pentru ca toți cei care îi calcă pragul în spațiul închiriat să se simtă în siguranță.

„Am un imobil de birouri, eu mă ocup de el, îmi găsesc chiriași când pleacă alții. Plus că mă ocup și de partea de administrativ.

Am colaboratori firme pe toate sistemele, de control-acces, de detecție incendiu, de pază, de curățenie, de îngrijit ferestre. Dacă nu ai activitate, chiar îmbătrânești”,a declarat aceasta, conform Playtech.

Cum se păstrează suplă Romanița Iovan la 58 de ani

Romanița Iovan a mărturisit că nu se abate de la o rutină zilnică atunci când vine vorba de corpul ei:

„Fac sport în fiecare zi acasă, nu la sală. Am între 30-40 de minute de sărit de coardă, cardio înseamnă asta, după aceea am programe de grupe de mușchi, fac picioare sau fac brațe, că fac biceps, că fac triceps, că fac abdomen, deci am un program foarte serios din punctul acesta de vedere. Cred că ăsta este până la urmă secretul: fac mișcare foarte multă, adică în fiecare zi.

Mișcare foarte multă, în fiecare zi. Nu este floare la ureche, însă frumusețea înseamnă și un stil de viață. În cazul creatorei de modă, exercițiile fizice au intrat deja în rutina ei de zi cu zi, așa cum a mărturisit. Ea a declarat că s-a apucat mai intens de sport după ce a născut, acum 15 ani, cât are fiul ei, mai exact.

Am avut 24 de kilograme în plus, nu a fost o chestie așa simplă. Imediat după ce am născut, deci acum 15 ani, am început un regim foarte serios de sport. După părerea mea, cel mai bun tratament pentru o prospețime și o ținută potrivită a corpului este mișcarea”, a declarat Romanița Iovan, pentru Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: