Redactia.ro
Home » Monden » Romanița Iovan a început anul cu dreptul! Creatoarea de modă a câștigat la Loto de Revelion

Romanița Iovan a început anul cu dreptul! Creatoarea de modă a câștigat la Loto de Revelion

romanita iovan

Romanița Iovan, în vârstă de 58 de ani, a început anul 2023 cu dreptul. Creatoarea de modă a dezvăluit, în platoul unei emisiuni televizate, faptul că a jucat la Loto de Revelion și a reușit să câștige. Nu este vorba despre o sumă impresionantă de bani, însă pentru Romanița acest lucru este foarte important întrucât va avea un an 2023 lipsit de griji financiare. În plus, Romanița a subliniat că este o persoană foarte superstițioasă, așadar a ținut cont de mai multe tradiții și obiceiuri la trecerea dintre ani.

Romanița Iovan este o persoană susperstițioasă

„Am fost separați de Anul Nou. Fiecare a avut evenimentul propriu. Eu am fost la un club cu niște prieteni și mama a fost la un restaurant înconjurată de prieteni. Și nu am uitat de superstiții. Anul acesta chiar mi-am propus lucrul acesta. la 00.00 m-am dus, mi-am luat strugurii din mașină și am mâncat 12 struguri, mi-am pus pentru fiecare lună câte o dorință. Și am pus și 100 de lei sub farfurie”, a povestit Romanița Iovan, în platoul emisiunii „Vorbește lumea”.

La trecerea dintre ani, Romanița Iovan a petrecut alături de un grup de prieteni într-un club. Cu toate acestea, superstițioasă fiind, a respectat cu sfințenie mai multe tradiții și obiceiuri. Spre surprinderea ei, Romanița a câștigat la Loto, de Revelion.

Romanița Iovan a câștigat la Loto de Revelion

Invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, creatoarea de modă a povestit, vizibil încântată, cum a fost posibil acest lucru. Nu este vorba despre o sumă importantă de bani. Romanița nu se bucură datorită sumei, ci a simbolismului pe care aceasta îl poartă. Astfel, vedeta este sigură că anul 2023 va fi unul lipsit de griji financiare.

„Și mi s-a mai întâmplat o chestie super funny, super mișto. Am câștigat la Joker un număr și Joker-ul. Asta înseamnă 17-18 lei, dar abia aștept să mă duc să îi iau. E ca un fel de porte-bonheur (talisman). Nu contează suma, contează câștigul”, a povestit Romanița Iovan.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini