Redactia.ro
Home » Monden » Romanița Iovan, declarații din intimitate. Cum decurgeau întalnirile cu Irinel Columbeanu

Romanița Iovan, declarații din intimitate. Cum decurgeau întalnirile cu Irinel Columbeanu

irinel columbeanu si romanita iovan

Romanița Iovan, de 59 de ani, a avut o relație de iubire, în trecut cu Irinel Columbeanu 66 de ani. Fostul milionar s-a îndrăgostit nebunește de frumoasa Romanița Iovan în tinerețe, deși povestea lor de dragoste nu a fost una de lungă durată.

Chiar dacă nu a avut noroc în amor, prietenia lor a rezistat de a lungul timpului. Mereu când Irinel are probleme, Romanița este întotdeauna langă el, oferindu-i ajutorul. Aceasta a oferit și cateva detalii picante despre întâlnirile lor din tinerețe.

Romanița Iovan s-a cunoscut cu fostul afacerist de la Izvorani pe vremea cand aceștia erau doi tineri și care priveau hotărați spre viitor. Între ei a fost dragoste la prima vedere, Irinel Columbeanu fiind fermecat de frumoasa creatoare de modă. Deși fostul model spune că nu a avut niciodată panuri de viitor cu Irinel Columbeanu, aceasta dorindu-și accent pe carieră, lucrurile dintre ei au avansat destul de repede. Creatoarea de modă i-a cunoscut inclusiv părinții fostului milionar.

Prima întâlnire romantică a avut loc în data de 8 martie 1989, atunci când Irinel s-a prezentat mândru în mașina pe care o deținea la vremea respectivă.

”L-am cunoscut pe Irinel în sălile noastre, el venea la prezentările noastre. De pe vremea lui Ceaușescu venea la prezentări. El era amic cu una dintre fete și a fost o fază din asta, el avea un Oltcit pe vremea aia. Eu veneam spre casă, la Balta Albă stăteam, în blocurile alea cu militari stăteam. Mergeam spre 311, ca să mă duc acasă și am trecut pe la benzinăria aia din spate de la Teatru Național. Iar el era acolo, punea benzină la Oltcit. Era cu o gagică, aia mă cunoștea pe mine și m-a întrebat „Oo, Romanița, ce faci?” Nici nu l-am observat.

El m-a remarcat, în schimb. A întrebat-o pe aia cu ce mă ocup, a aflat și a pus mâna pe telefon. A sunat un prieten, adică pe o colegă, pe Sanda și ea a fost cea care îmi zicea ea: băi, vrea un băiat de nomenclaturist să te cunoască. Da, tatăl lui a fost secretar în șapte guverne, de la Petru Groza. Da, erau băieți de oraș, dar și deștepți”, a declarat Romanița Iovan, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Declarații din intimitate. Ce spune Romanița Iovan despre întalnirile pe care le avea cu Irinel Columbeanu

Creatoarea de modă a povestit cu lux de amănunte despre întâlnirile cu Irinel Columbeanu.

„Pe 8 martie, în 1989, înainte de Revoluție, când noi, toate fetele, vorbisem să plecăm să mâncăm la un restaurant, a fost o fază. S-a spart gașca, una că are nu știu ce de făcut, alta la fel, iar eu i-am propus Sandei să ieșim cu tipul ăla. Și vine el, cu Oltcit-ul. Era foarte elegant”, a declarat vedeta.

Din cauza faptului că Irinel era foarte mic de statură, Romanița trebuia să renunțe la tocuri ca diferența de înăltime să nu fie foarte mare. Deși acest aspect nu a fost foarte important pentru cei doi, dragostea lui Irinel a fost una foarte mare, acesta fiind foarte atent cu vedeta, aducându-i flori la fiecare întâlnire.

De ce s-au despărțit cei doi după Revoluție

Relația lor a durat până după Revoluție aceștia mergand pe drumuri separate apoi. Ambii aveau alte planuri de viitor și s-au hotărât să pună punct relației de iubire. Prietenie a persistat, iar Romanița este mereu acolo pentru fostul ei iubit, oferindu-i mereu ajutorul. Creatoarea de modă suține că a învățat o lecție foarte importantă din fosta relație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: