Redactia.ro
Home » Sport » Romelu Lukaku, dezvăluire incredibilă! “În ianuarie cred că mai mulți jucători au avut acest virus”

Romelu Lukaku, dezvăluire incredibilă! “În ianuarie cred că mai mulți jucători au avut acest virus”

Romelu Lukaku, dezvăluire incredibilă!

Romelu Lukaku a dezvăluit într-un interviu că după părerea sa mai mulți jucători de la Inter Milano au fost infectați în ianuarie. 23 de fotbaliști au fost atunci bolnavi iar simptomele erau asemănătoare cu cele de COVID 19.

Nimeni nu s-a gândit însă să-i testeze pentru COVID 19 spune fotbalistul belgian. În acel moment în Europa, virusul nu reprezenta încă un pericol.

„Am avut o săptămână liberă în decembrie, iar apoi ne-am întors la treabă. Jur că 23 dintre cei 25 de jucători erau bolnavi. Nu glumesc! Am jucat împotriva lui Cagliari, iar după 25 de minute, unul dintre fundașii noștri a trebuit să iasă de pe teren. N-a mai putut continua, era aproape să leșine. Toată lumea tușea și avea febră. La încălzire eram mult mai fierbinte decât de obicei. Eu nu mai suferisem de febră de ani de zile „, a declarat Lukaku, într-o discuție cu prezentatorul TV, Kat Kerkhofs.

Romelu Lukaku crede că a avut coronavirus

În Serie A au fost mai mulți fotbaliști depistați cu coronavirus, însă niciunul de la Inter Milano. Printre cei care s-au îmbolnăvit sunt Paulo Dybala, Blaise Matuidi, Daniele Rugan, Mattia Zaccagni, Patrick Cutrone, Antonino La Gumina sau Germán Pezzella.

“Eu mă simțeam atât de rău că nu am putut să merg la o întâlnire cu un sponsor. Aveam febră am mers acasă și m-am băgat direct în pat”, a mai spus Romelu Lukaku.

Campionatul a fost întrerupt la începutul lunii martie. Serie A s-ar putea relua cât de curând. Toate cluburile au votat în unanimitate pentru încheierea sezonului pe teren. Guvernul este cel care va avea însă ultimul cuvânt. Italia a fost una dintre cele mai afectate țări din Europa din cauza pandemiei de coronavirus. S-au înregistrat 183.957 de persoane infectate. Peste 24.000 de oameni au decedat, iar 48.877 s-au vindecat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: