Redactia.ro
Home » Monden » Rona Harter, pregătită pentru o nouă relație. Cum trebuie să fie bărbatul din viața ei

Rona Harter, pregătită pentru o nouă relație. Cum trebuie să fie bărbatul din viața ei

GALERIE FOTO (4) Rona Harter, pregătită pentru o nouă relație

Rona Harter, pregătită pentru o nouă relație. Artista a divorțat de Herve Camilleri pe 17 septembrie 2021, după ce au format un cuplu timp de trei ani de zile. Anunțul despărțirii a surprins pe toată lumea, mai ales că Rona și Herve păreau foarte fericiți împreună. Vedeta este pregătită să-și refacă viața alături de un alt bărbat.

Rona Harter, pregătită pentru o nouă relație. Cum trebuie să fie bărbatul din viața ei

Rona Harter a trăit o poveste de iubire alături de Herve Camilleri timp de 3 ani. Cei doi au divorțat în 2021, după un an de căsnicie. Vedeta a recunoscut că a trăit momente fericire alături de fostul soț, dar nu a mai existat cale de întoarcere. Într-un interviu, Rona Hartner a declarat că și-a revenit în urma divorțului. Vedeta a declarat că nu mai păstrează legătura cu Herve, fiind de părere că așa este cel mai bine.

„Când divorțezi, sigur este și partea ta de vină. Și, în primul rând, ce pot să îmi reproșez este că de la început știam că nu o să meargă. De la început știam că trebuie să fiu foarte atentă. La un moment dat am avut efectiv încredere că ceea ce mi se pare mie este un pic fragil între noi.Va merge, dar știam foarte clar, pe deoparte că…eu am avut sentimentul ăsta că nu o să dureze. Dar nu mi-am imaginat că se va termina așa de repede. Dar știi cum e, avem un instinct al nostru pe care nu-l ascultăm”,a declarat Rona pentru Ciao.ro.

Rona a vorbit și despre relația cu fiica ei. Conform acesteia, cele două împart aceleași pasiuni. Artista și fiica ei au o relație apropiată, bucurându-se de momentele petrecute împreună.

Rona Harter, pregătită să-și refacă viața

Cântăreața a mărturisit că este pregătită să își refacă viața alături de un alt bărbat. De această dată, Rona știe profilul bărbatului ideal și știe cu cine s-ar înțelege. „Încep anul 2022 cu foarte multe speranțe. Deocamdată nu mă gândesc deloc să îmi refac viața. Dar dacă se ivește ocazia și persoana potrivită, cred că acum sunt capabilă, în sfârșit, să înțeleg, cu cine și cu ce profil de bărbat m-aș înțelege. Cred că măcar experiența cu Herve a fost benefică din acest punct de vedere. Știu acum cu fel de bărbat m-aș înțelege! Dar oare acest bărbat există? Nu știu!Îmi doresc foarte mult, artistic vorbind, să fac un nou proiect, am o fanfară nouă, am multe proiecte frumoase. Îmi doresc să reușesc artistic mult.”, a mai spus vedeta.

Rona Hartner a trăit carantina și pandemia in Franța, unde locuiește de câțiva ani. Artista s-a autoizolat în locuința sa din sudul țării și nu a mai fost în România de câteva luni, pentru a duce la bun sfârșit și un proiect. Rona s-a luptat cu cancerul, dar a fost extrem de puternică și a
învins. „A fost o luptă mare cu cancerul. După ce am terminat tratamentul, în septembrie 2019, tratamentul meu post cancer a fost să iau viața în piept așa cum este ea. Am trăit un miracol în timpul tratamentului cu cancer. La un moment dat, nu mai aveam deloc globule albe și trebuia să fac transfuzie pentru a lupta cu chimioterapie”, a mai spus cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: