Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner, noi informații despre divorțul de soțul francez. De ce a decis să rupă căsnicia

Rona Hartner, noi informații despre divorțul de soțul francez. De ce a decis să rupă căsnicia

Rona Hartner a divorțat de soțul ei, Herve Camilleri, după o căsnicie de trei ani. Actrița a oferit noi explicații despre motivul care a împins-o să pună punct mariajului cu acesta.

Rona Hartner, noi informații despre divorțul de soțul francez. De ce a decis să rupă căsnicia

Rona Hartner este, din nou, o femeie singură după ce a rupt mariajul cu soțul francez, Herve Camilleri. În cadrul unei noi intervenții TV, actrița a precizat că a luat decizia divorțului din cauză că nu l-a mai recunoscut pe acesta, după căsătorie.

”Chiar nu l-am mai recunoscut după căsătorie. Nu vreau să intru în detalii, nu mai era deloc omul cu care eu mă căsătorisem, de aceea am divorțat, o fi mai bine acum că nu mai suntem căsătoriți, poate îl revăd. Probabil el nu a reacționat bine la răsfățul meu, nu l-am mai recunoscut”, a spus Rona Hartner la Antena Stars.

Rona Hartner, decisă să învingă toate problemele! A stabilit data nunții cu iubitul francez | Suceava News Online

Actrița mai crede că, deși au rupt căsnicia, Herve Camilleri încă o mai iubește. Chiar i-a trimis un mesaj, în urmă cu două săptămâni, în care și-a exprimat dorința de a mai comunica, în pofida divorțului. Rona Hartner este de părere că a avut și ea o vină în mariajul cu acesta.

”Culmea e că și acum cred că mă iubește, n-am mai ținut legătura, dar dacă nu poate să mă sune înseamnă că în sufletul lui mă iubește în continuare. Mi-a trimis un mesaj acum două săptămâni și mi-a zis că speră să nu ne despărțim așa fără să vorbim. Am greșit și cu foarte multe chestii și datorită faptului că eram după chimioterapie, am avut stări de la a la z”, a mai adăugat ea în direct.

Totodaă, Rona Hartner a mărturisit că și-a iertat fostul soț pentru cum i-a greșit în căsnicie. Acum îl vede doar ca pe un prieten.

”Da, l-am iertat, eu dacă și mâine îl văd pe stradă îl văd ca pe un prieten, eu mă rog în continuare pentru el, îi doresc să reușească cu tot ce are el de înteprins, dar e clar că m-a surprins prea tare, s-a schimbat la 180 de grade în timpul căsătoriei, dar el m-a surprins și nu l-am mai recunoscut”, a mai spus Rona Hartner.

Rona Hartner este pentru a doua oară când a divorțat. În trecut, a mai fost căsătorită cu Rocco Sedano. Din relația cu acesta a rezultat fiica lor, Rita.În alte interviuri, Rona Hartner a mai delușit că a decis să-l părăsească pe soțul francez pentru binele fiicei sale. De asemenea, a negat intenția de a se mai căsători și a treia oară.

 

Rona Hartner are o fiică adolescentă. Cum arată acum Rita Sumalya | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

Când vor divorța oficial

„Am primit actul de divorț, însă mi s-au mai dat încă 15 zile să mă mai gândesc. Probabil au considerat că cele 30 de zile nu îmi sunt suficiente.

La începutul lunii septembrie urmează să semnez actele. Am avut o perioadă de cerut iertare și tot așa. Concluzia este fermă și anume că nu ne mai putem înțelege. Însă, dacă aș avea vreo problemă și m-ar putea ajuta, aș apela la el, am rămas prieteni. El acum are un an foarte greu, trebuie să facă un an sabatic, așa este la catolici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: