Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner, despre cea de-a treia căsătorie: „Cea de-a treia nuntă nu o voi greși”

Rona Hartner, despre cea de-a treia căsătorie: „Cea de-a treia nuntă nu o voi greși”

GALERIE FOTO (3) Rona Hartner, despre cea de-a treia căsătorie

Rona Hartner, despre cea de-a treia căsătorie. Artista a decis să divorțeze de soțul său, Herve Camililleri. Cei doi erau împreună de trei ani, iar de un an și jumătate erau căsătoriți. Rona și Herve și-au unit destinele în Franța, unde locuiesc mai mulți ani. Mulți s-au întrebat dacă există vreo șansă de împăcare între cei doi și dacă artista este dispusă să se căsătorească a treia oară. Rona Hatner a decis să lămurească aceste două lucruri.

Rona Hartner, despre cea de-a treia căsătorie: „Cea de-a treia nuntă nu o voi greși”

Rona Hartner, despre cea de-a treia căsătorie. Vestea că Rona Hartner și Herve Camililleri vor divorța, i-a luat prin surprindere pe apropiații și susținătorii lor. Cei doi au decis să se despartă după trei ani de relație și un an și jumătate de la nuntă. Rona și Herve s-au căsătorit în Franța, unde locuiesc de multă vreme. Recent, vedeta a declarat că între ea și soțul ei nu va mai exista nicio cale de împăcare, după ce, spune ea, Herve a dezamăgit-o foarte tare. Referitor la cea de-a treia căsătorie, artista a declarat că speră ca a treia oară să fie cu noroc. ceea ce înseamnă că Rona ia în considerare un asemenea eveniment. „Nu există cale de împăcare. Mi-am dat seama că poate cea de-a treia nuntă nu o voi greși. Mai mult mă gândesc la faptul că el chiar m-a dezamăgit ca om. Numai Dumnezeu nu mă va dezamăgi”, a spus Rona Hartner.

Rona Hartner și Herve Camililleri vor divorța peste o lună, ajungând la un consensc și și-au împărțit bunurile. Ambele părți își vor putea continua drumurl fără vreo remușcare din trecut.„Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce a vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De-aia ne-au trebuit două luni până să anunțăm divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, a declarat Rona Hartner.

Ce i-a făcut Herve după nuntă Ronei Hartner

Rona Hartner a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a fost diagnosticată cu cancer. Din fericire, vedeta a trecut cu bine peste toate intervențiile, iar acum se simte bine. Cu toate astea, povestea de iubire dintre ea și Herve Camilillerri a ajuns la final.

Aceasta a povestit că după nuntă, au început să se certe deseori. “Nu mai aveam nimic în comun unul cu altul. Ne certam tot timpul. Trăiam vieți separate. El a decis să nu mai facem nici muzică împreună. Se duc trei ani de zile practic pe Apa Sâmbetei. Eu am decis să punem punct. I-am zis: basta! S-a întâmplat într-o seară. Noi, înainte de căsătorie, am făcut un jurământ de castitate.După căsătorie am devenit proprietatea lui personală. Căsătoria ne-a despărțit practic. Dacă vreodată mă mai căsătoresc o să mă gândesc mai bine. Nu mă mai văd lângă Herve niciodată. Divorțul este obligatoriu.”, a zis Rona Hartner.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: