Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner a simțit că i se apropie sfârșitul! Premoniția care a șocat-o pe artistă: „Haide, fata mea!”

Rona Hartner a simțit că i se apropie sfârșitul! Premoniția care a șocat-o pe artistă: „Haide, fata mea!”

Rona Hartner, un nume emblematic în sfera artistică, se confruntă în prezent cu o încercare extrem de dureroasă, iar tragedia ce a lovit-o a fost adusă la cunoștința publicului de către sora sa, Rinda. În inimile îndurerate ale familiei și prietenilor, gândurile și rugăciunile sunt îndreptate către Rona în aceste clipe dificile, în care actrița se luptă pentru fiecare suflare de viață.

Rona Hartner și-a prevestit moartea

De-a lungul tratamentului plin de suferință, Rona Hartner a avut parte de un vis straniu și  de o profunzime colosală. Tatăl ei, care a decedat în urmă cu mulți ani, i s-a arătat și a încercat să o convingă să i se alăture în ceruri. În acele momente, actrița a simțit o prezență rece în spital și a auzit vocea tatălui său spunându-i: „Haide, fata mea!”.

În timpul acestui vis, Rona a fost pusă în fața unei întrebări cruciale de către Iisus însuși: „Și dacă nu vreau să te vindec?”. Această întrebare a reprezentat un moment de cotitură în parcursul său, obligând-o să reflecteze asupra adâncimii credinței sale și a importanței iubirii divine în fața provocărilor vieții.

Răspunsul său a fost o rugăciune profundă, inspirată de un Psalm care subliniază că iubirea divină transcende viața însăși. Această conexiune spirituală a avut un impact profund asupra evoluției stării sale de sănătate, marcând o schimbare benefică și semnificativă în cursul tratamentului.

Rona Hartner se luptă cu boala din 2019

Anul 2019 a fost un an crucial pentru Rona Hartner, când a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer. Cu determinare și curaj, a traversat un an de luptă și tratamente dificile, reușind să învingă boala. Stilul său de viață sănătos și lipsit de vicii a surprins pe mulți, demonstrând că boala poate afecta oricine, indiferent de obiceiurile de viață aparent sănătoase. Cu toate acestea, Rona a rămas o luptătoare și o optimistă, așteptând cu speranță un viitor sănătos.

Din păcate, lucrurile nu par a fi foarte bune pentru Rona Hartner, mai ales după anunțul făcut public de sora sa. Se pare că artista se luptă să rămână în viață, după ce a crezut că a scăpat de boala care îi măcina corpul. Fiica sa îi este alături în aceste momente grele și se roagă pentru o minune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: