Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner, copleșită de boală și de resursele financiare limitate. Ce i-a rugat pe fani: «Am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani…»

Rona Hartner, copleșită de boală și de resursele financiare limitate. Ce i-a rugat pe fani: «Am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani…»

Fratele Ronei Hartner, detalii de ultimă oră despre starea critică a actriței: „Pot să confirm ce a scris sora ei”

Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, trece prin momente dificile după ce a primit cea mai cruntă veste din partea medicilor. Artista a aflat că boala cruntă de care suferise în urmă cu câțiva ani a recidivat și s-a extins la plămâni, dar și la creier. Cu toate acestea, Rona Hartner încearcă să-și păstreze optimismul, deși recunoaște că nu este deloc ușor.

După ce în urmă cu câțiva ani a învins cancerul la colon și la ficat, Rona Hartner traversează astăzi o nouă cumpănă. Artista a fost diagnosticată din nou cu cancer. De data aceasta este vorba despre un cancer la plămâni, despre care Rona susține că este specific fumătorilor, însă ea nu a fumat nici măcar o țigară în viața sa și tot a fost lovită de această boală atât de cruntă.

Rona Hartner a povestit admiratorilor cum se simte. Boala o chinuie teribil

Rona Hartner este extrem de apreciată în Franța, acolo unde a trăit în ultimii ani. Recent, artista a făcut un live pe pagina personală de Facebook în care a vorbit fanilor cu sinceritate despre diagnosticul crunt pe care la primi, și anume cancer pulmonar în ultimul stadiu, cu metastaze. Vedeta a povestit fanilor că se simte foarte obosită și se mișcă cu dificultate din cauza bolii care îi macină corpul.

„Am cancer de fumător în corp de nefumător. Totul a venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată.

M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați când au văzut ce mi se întâmplă… Le-am zis să se roage. Și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când, de fapt, ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani, totul e diminuat”, a povestit Rona Hartner, pe pagina personală de Facebook.

Rona Hartner și-ar dori foarte mult să lanseze un ultim album

Rona Hartner și-ar dori foarte mult să lanseze un ultim album, însă acest lucru nu-l poate realiza dacă nu beneficiază de ajutor din partea celor care îi apreciază muzica. Artista a rămas fără concerte și proiecte, iar banii de care dispune sunt unii puțini.

„Acum, eu nu mai câștig niciun ban. Toate au dispărut, toate proiectele, contractele. A dispărut totul. Eu trebuie să stau acasă să am încredere în Dumnezeu. Stau acasă cuminte”, a explicat Rona Hartner.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: