Redactia.ro
Home » Monden » Rona Hartner, victima unui sex-gate pus la cale în 1996. Motivul ireal pentru care regretata artistă a părăsit România

Rona Hartner, victima unui sex-gate pus la cale în 1996. Motivul ireal pentru care regretata artistă a părăsit România

În urmă cu aproape trei decenii, Rona Hartner, celebră actriță și cântăreață, se găsea în mijlocul unui scandal care a cutremurat opinia publică. Acuzațiile că ar fi fost amanta fostului președinte al României, Emil Constantinescu, au făcut valuri mari în presă și în societatea românească. Recent, însă, Rona Hartner a hotărât să rupă tăcerea și să ofere lumii adevărul din spatele acestui scandal controversat.

Din păcate, regretata Rona Hartner nu a avut parte de o viață prea ușoară, iar încercările la care a fost supusă de-a lungul timpului au făcut-o să se distanțeze de foarte mulți oameni și să părăsească România. Cea care și-a dat ultima suflare astăzi, pe 23 noiembrie, a clarificat în urmă cu puțin timp un scandal care a avut loc tocmai în 1996.

Rona Hartner, nevoită să părăsească România în 1996

Rona Hartner a expus cu lux de amănunte cum a fost implicată într-un eveniment ce avea să îi schimbe viața pentru totdeauna. A dezvăluit că totul a început în urmă cu 27 de ani, când fusese invitată să cânte la o întrunire a Convenției Democrate, unde erau așteptați să participe peste 15.000 de oameni. În ciuda momentului aparent nevinovat, evenimentul avea să se transforme într-un coșmar pentru Rona.

„Mi s-a zis: Invită-l pe președinte la dans. Eu aveam un blues, „You are my looser”. Nu știam cum s-o mai dau. Am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul. Am făcut o diversiune. Toți jurnaliștii au venit în jurul nostru. Și… s-a terminat piesa, aplauze, poze, nu știu ce. Asta a fost în noiembrie 1996”, a povestit Rona Hartner în urmă cu ceva timp.

De aici a început un întreg scandal în care s-a vehiculat faptul că Rona Hartner ar fi fost amanta președintelui Emil Constantinescu, la acea vreme. Ziarele vuiau, iar viața artistei era dată peste cap, iar persoana vinovată a fost cineva din anturajul regretatei vedete.

Cine a cauzat speculațiile legate de relația cu Emil Constantinescu

Contrar așteptărilor, scandalul nu a fost generat din interiorul cuplului prezidențial, ci de o apropiată a Ronei. Aceasta a fost șocată să afle că cineva din cercul său de încredere a orchestrat întregul scenariu menit să-i distrugă reputația. În urma cercetărilor, s-a dovedit că prietena ei reușise să îl convingă pe Corneliu Vadim Tudor, o personalitate publică influentă, că jurnalul în care se pretindea că Rona a fost amanta președintelui era autentic.

„L-am văzut o singură dată în viață (n.r.: pe președintele Emil Constantinescu) în noiembrie 1996, în 1997 m-am mutat la Paris, el și-a văzut de treaba lui cu politica. N-am avut nicio treabă, nu l-am mai văzut, lumea avea nevoie de un scandal și a fost cel mai mare scandal care a lansat cursa scandalurilor, dar mie mi-a făcut un mare deserviciu. Nu dansul a fost vinovat, ci prietena mea, care a utilizat acel dans ca să mă compromită”, a povestit Rona Hartner în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D, în iulie 2023.

Drama a atins cote nemaiîntâlnite atunci când Rona Hartner a descoperit că jurnalul compromițător apăruse pe piață. Întreaga sa viață personală și profesională a fost zdruncinată, iar reputația ei a fost pusă sub semnul întrebării.

„Cea mai bună prietenă a mea a inventat acel jurnal să mă facă să mă întorc în România. I l-a vândut lui Vadim cu 60.000 de dolari”, a mai dezvăluit Rona Hartner în cadrul emisiunii „În oglindă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: