Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldinho este în depresie! Ce se întâmplă cu fostul mare fotbalist

Ronaldinho este în depresie! Ce se întâmplă cu fostul mare fotbalist

Ronaldinho la Survivor

Moartea mamei sale l-a doborât pe fostul mare fotbalist. De când Dona Miguelina Elói Assis dos Santos s-a stins din viață, Ronaldinho bea încontinuu și își cheltuiește banii la tot felul de petreceri.

Fostul Balon de Aur nu își revinde după ce mama sa a murit în luna februarie, răpusă de COVID – 19. Fostul fotbalist al celor de la PSG sau Barcelona este în depresie de atunci spun apropiații săi. A început să bea peste măsură și cheltuiește tot mai mulți bani participând la diverse petreceri.

„În fiecare zi merge la câte o petrecere. Ronaldinho a început să bea vodcă, whisky, gin dimineața și apoi pleacă, iar a doua zi dimineață începe să bea din nou. Acest comportament nu este unul nou, dar am observat că a devenit mai intens după moartea mamei sale. Locuiește într-un fel de fortăreață, cu tot ce are nevoie. Are o inimă imensă și încearcă să fie generos cu prietenii săi, dar nu toți sunt adevărați prieteni și nu el nu vede că îi fac foarte mult rău”, a spus o persoană apropiată lui Ronaldinho, pentru cotidianul Lance.

Mama lui Ronaldinho a murit la vârsta de 71 de ani. Fusese internată înainte de Crăciun într-un spital din Porto Alegre. Medicii nu au reușit să o vindece și după aproape două luni s-a stins din viață.
De ani buni Ronaldinho are probleme din cauza băuturii. Chiar el declara că acesta a fost unul dintre motivele care au dus la retragerea sa.

Ronaldinho a renunțat la fotbal în 2018

“Nu mai sunt cel care eram odată. Sunt prea bătrân să mai revin”, spune fostul mare jucător în 2018.

Ronaldinho a decis să se retragă la vârsta de 37 de ani. Fosta vedetă a Barcelonei nu mai avea echipă din 2015. Atunci a decis să-și rezilieze contractul cu ultima sa echipă Fluminense.

„Îmi pare rău, nu mai pot juca așa cum aș vrea, cum mi-ar plăcea”, i-a spus atunci brazilianul președintelui clubului.

Ronaldinho a jucat în cariera sa la PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro (Mexic) și Fluminense. A câștigat 9 trofee, printre care Liga Campionilor, Serie A și LaLiga. 280 de goluri a marcat „Dințosul” pentru echipele de club în cele 728 de meciuri jucate.
La naționala Braziliei a avut 97 de selecții, între 1999 și 2013, și a marcat 33 de goluri.
În momentul în care și-a anunțat retragerea fotbaliști din toată lumea i-au trimis mesaje.

„Meriți să faci parte din istorie. Nu voi uita niciodată bucuria ta de pe teren, ai lăsat o moștenire care cu greu va putea fi bătută: ARTA. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut”, i-a transmis Neymar.

„Așa cum am mai spus, am învățat multe de la tine. Îți voi fi întotdeauna recunoscător pentru că ai făcut totul pentru mine de când am intrat în vestiar. Am fost norocos să împart multe lucruri cu tine și am fost foarte fericit pentru că, pe lângă faptul că ești un fenomen cu balonul la picior, ești și o persoană extraordinară, iar acesta este cel mai important lucru. Chiar dacă ai decis să te retragi, fotbalul nu îți va uita niciodată zâmbetul. Toate cele bune, Ronnie”, a fost mesajul lui Leo Messi.

„A fost o onoare să împart numele, porecla și multe momente istorice cu acest geniu. Îți mulțumesc, omonimule!”, a scris Ronaldo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: