Redactia.ro
Home » Sport » Ronaldo a fost jignit de un politician! Cum a explicat acesta totul

Ronaldo a fost jignit de un politician! Cum a explicat acesta totul

cristiano ronaldo, amenda, COVID-19,

Ronaldo a fost jignit de un politician! După apariția pozelor în care CR7 se plimba cu iubita sa, un politician i-a adresat cuvinte grele. Imediat acesta a revenit și a spus că un hacker i-a spart contul.

Totul a început după ce în presa din Anglia au apărut în urmă cu câteva zile poze cu superstarul. Ronaldo însoțit de iubita sa, Georgina Rodriguez au fost surprinși la o plimbare alături de copii. Rafael Macedo ar fi postat imediat un mesaj dur.

„Vreau ca animalul venit din Italia să rămână în casă. Dați-l afară pe acest vagabond din Madeira!”, a fost mesajul care a apărut pe pagina de socializare a lui Rafael Macedo.

Sora fotbalistului a reacționat imediat după această postare.

„Sunt mândră de originile mele. Nu am studii înalte, dar am mai multă educație decât un asemenea infractor. Nimeni, cu atât mai puțin fratele meu, nu merită asemenea lucruri”, a scris sora fotbalistului de la Juventus, Elma Aveiro.

Ronaldo a fost jignit de un politician

După ce sora lui Cristiano Ronaldo a reacționat, politicianul a răspuns și a lămurit lucrurile. Acesta a explicat că hackerii i-au spart contul.
„Hackerii mi-au spart contul. Nu aș putea face comentarii josnice legate de CR7. Nu e prima oară când mi se întâmplă și mi-am schimbat parola, o voi face în fiecare săptămână. Îi cer iertare lui Ronaldo. Nu aș folosi niciodată cuvinte atât de urâte. Îmi cer iertare. Îl admir pe Cristiano”, a scris politicianul.

Ronaldo ajută în lupta cu COVID-19

Jucătorul celor de la Juventus s-a implicat încă de la început în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. A transmis mai multe mesaje pe conturile de socializare și a făcut donații. În plus a anunțat că toate hotelurile pe care le deține în Portugalia vor fi transformate în spitale unde vor fi tratați pacienți cu coronavirus. Toate cheltuielile și salariile personalului medical vor fi suportate de el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: