Redactia.ro
Home » Monden » Rowan Atkinson, viață plină de frământări. Cele două iubiri între care a pendulat

Rowan Atkinson, viață plină de frământări. Cele două iubiri între care a pendulat

Actorul care l-a interpretat pe Mr. Bean, Rowan Atkinson, are o viață nu tocmai fericită, în spatele camerelor de filmat. Rowan a avut timp de cinci ani câteva frământări personale și a pendulat între două povești de dragoste.

Rowan Atkinson, viață plină de frământări. Cele două iubiri între care a pendulat

Carismaticul actor care l-a interpretat la Mr. Bean, Rowan Atkinson, trăiește acum o nouă poveste de iubire, alături de o femeie care i-a dăruit și un copil. Asta după ce a avut o căsnicie de 20 de ani, care s-a destrămat și din care au rezultat doi copii, informează okmagazine.ro.

Rowan Atkinson a trecut în anul 2015 printr-un divorț dureros. A fost nevoit să divorțeze de Sunetra Sastry, cu care s-a căsătorit în februarie 1990. Sunetra și Rowan s-au cunoscut la sfârşitul anilor ’80, pe când Sunetra le făcea machajul celor de la BBC.  Ben şi Lily sunt cei doi copii ai lor.  În urma destrămării căsnicie, actorului i-a fost redusă averea cu cel puţin 15 milioane de lire sterline. Se spune că averea sa totală este de 100 de milioane sterline. Rowan i-a cumpărat fostei sale partenere de viaţă un conac de 21 de milioane de lire sterline în Chelsea, chiar înainte de separare.

Rowan Atkinson and Sunetra Sastry divorce after 24 years - Photo 2

În prezent, ”Mr Bean” are un nou mariaj. Are o relație cu Louise Ford din 2014. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Louise când au jucat în Quartermaine’s Terms in West End. Pe atunci, Louise avea un iubit, care și-a dat seama că între partenera lui și „Mr. Bean” s-au înfiripat sentimente de iubire, odată ce au început să lucreze împreună. Actriţa este cu 30 de ani mai tânără decât simpaticul actor, dar vârsta nu a fost un impediment. Ba chiar au și un copul împreună, care a fost adus pe lume în decembrie 2017.

Rowan Atkinson Va Deveni Tată Din Nou, La 62 De Ani | Libertatea

”Mr.Bean”, ținta știrilor false

De-a lungul timpului,  Rowan  a fost victima unor ştiri false. De exemplu, pe 19 iulie 2018, s-a vehiculat informația potrivit căreia Rowan a murit, dar s-a descoperit că s-a decurs la această metodă pentru a-i păcăli pe cititori să descarce un virus. Însă, informația cum că a murit nu a dispărut. Și anul trecut au mai câteva titluri false care susţineau că actorul a murit într-un accident de maşină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: