Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Nemeș, filmată în timpul unei partide de amor. Reacția concurentei de la Survivor România

Roxana Nemeș, filmată în timpul unei partide de amor. Reacția concurentei de la Survivor România

Roxana Nemeș, filmată în timpul unei partide de amor. Blondina face parte din echipa „Faimoșii” de la celebra competiție ”Survivor România„. Trecutul, însă, pare că o urmărește și acum pe artistă. Ea apare într-un filmuleț în timp ce întreține relații intime cu un fost iubit. Ce spune Roxana Nemeș despre video?

Roxana Nemeș, filmată în timpul unei partide de amor

Roxana Nemeș, filmată în timpul unei partide de amor. Roxana Nemeș, concurenta de la ”Survivor România” este urmărită de umbrele trecutului. Ea apare într-un filmuleț în timp ce întreține relații intime cu un fost partener. Blondina știe despre imaginile care au afectat-o și a reacționat cu privire la acest subiect, informează ciao.ro

Roxana Nemeș s-a făcut remarcată în lumea muzicii după ce la vârsta de 18 ani a apărut în videoclipul unei melodii. Până atunci, Roxana Nemeș a participat la mai multe concursuri de frumusețe. Mai târziu, cei de la trupa Activ au propulsat-o în lumea artistică.

“Din clasa I m-am inscris la balet. Am urmat cursurile timp de sapte ani, pana in clasa a VIII-a. Apoi m-am lasat si am facut mai multe dansuri, am participat la diverse concursuri de Miss, am fost la scoli de manechine si fotomodele. Mi-am facut niste relatii in Bucuresti. Anul trecut am aparut in videoclipul piesei “Lucruri simple”, interpretata de formatia Activ”spunea Roxana, într-un interviu din 2008.

Roxana Nemeș: ”Nu știu exact cine m-a filmat”

În ceea ce privește videoclipul cu partida de amor, cu fostul său iubit, Roxana Nemeș declara că nu știa că a fost filmată în acel moment. Ea crede că chiar acesta a făcut public filmulețul și nu știe de ce a procedat astfel. Individul din filmuleț este primul său prieten, pe care l-a iubit foarte mult, spune blondina.

„Nu ştiu exact cine m-a filmat, dar bănuiesc că un fost iubit de al meu. Nu ştiu dacă el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred că e ceva ruşinos neapărat. Toată lumea face acest lucru într-o relaţie. Nu ştiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relaţia a filmat, dar nu mă aşteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relaţie foarte frumoasă. A fost primul meu iubit. S-a întâmplat la 18 ani, acum cinci ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamăgită. Important e să învăţăm. Nu am văzut că sunt filmată”, povestea Roxana Nemeş, în urmă cu patru ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: