Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Vancea arată incredibil după naștere. Ultimele imagini cu ea sunt pur și simplu surprinzătoare

Roxana Vancea arată incredibil după naștere. Ultimele imagini cu ea sunt pur și simplu surprinzătoare

GALERIE FOTO (2)

La doar trei săptămâni după ce a devenit mămică pentru prima oară, Roxana Vancea a uimit pe toată lumea cu felul în care arată corpul său. Pasiunea sa pentru un stil de viață sănătos a ajutat-o să treacă cu bine peste această perioadă, iar ea și-a revenit la cea mai bună formă într-un stil record. Și-a împărtășit evoluția cu urmăritorii săi din mediul online, care au lăudat-o pentru rezultatele sale incredibile.

Roxana Vancea a devenit mamă pentru prima oară

Roxana Vancea și soțul său, Dragoș Paiu, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor după ce au devenit părinți pentru prima oară. Fiul lor s-a născut la începutul lunii noiembrie, iar ei l-au așteptat cu nerăbdare și cu multă iubire în suflete.

Vedeta se numără printre femeile care și-au dorit încă de la început să aibă mare grijă de corpul lor. A fost mereu pasionată de sport și de un stil de viață sănătos, iar lunile de sarcină nu au schimbat deloc acest lucru. În timp ce multe alte graviduțe i-au considerabil în greutate, fapt ce nu este deloc de condamnat, ea a ales să facă în continuare mișcare și să-și păstreze silueta ideală.

Tot acest proces a fost atent supravegheat de medicii specialiști, care au ghidat-o pe viitoarea mămică la fiecare pas. Astfel, ea a făcut doar exercițiile care i-au fost permise, iar atunci când a venit vorba de pofte niciodată nu și-a interzis nimic.

A născut natural la un spital de stat, iar micuțul său a venit pe lume într-o condiție excelentă. Personalul medical l-a declarat perfect sănătos, fiind un bebeluș voinic și plin de viață. În aceeași măsură, nici Roxana nu a întâmpinat probleme după naștere, semn că eforturile sale au fost cu mare folos pentru corpul său.

„Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Ca bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”,  a mărturisit vedeta, încă în spital în acel moment.

Roxana arată incredibil după naștere. Ultimele imagini cu ea sunt pur și simplu surprinzătoare

Ajunsă acasă, Roxana Vancea s-a adaptat imediat la noul său statut de mămică. A primit și ajutor din partea mamei sale, însă a reușit imediat să-și reia obiceiurile și activitatea de dinainte să nască. Astfel, cele doar 5 kilograme pe care le-a pus în lunile de sarcină au dispărut imediat, iar trupul său arată pur și simplu incredibil.

Dovadă este ultima imagine postată în mediul online de vedetă, menită să le arate urmăritorilor evoluția sa din ultimele săptămâni. A făcut sport și a fost foarte atentă la alimentele pe care le-a consumat, așa că abdomenul său plat a revenit în cel mai scurt timp.

Cât despre experiența de mamă, vedeta s-a pregătit din timp și și-a propus să fie un părinte foarte relaxat. Are de gând să-l crească pe fiul său cu multă atenție și să fie implicată în fiecare etapă a vieții acestuia, fiind astfel o prietenă pentru el înainte de orice.

„Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea. Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi. O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă. Îmi doresc să fiu 100% implicată, […] vreau să fiu prezentă non-stop. Să fiu prima care vede tot ce va face el pentru prima dată. Nu vreau să ratez nimic”, a mărturisit Roxana Vancea, pentru Viva!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: