Redactia.ro
Home » Monden » Ruby și-a surprins fanii cu ultimele dezvăluri. Vrea artista să se lase pe mâinile esteticienilor?

Ruby și-a surprins fanii cu ultimele dezvăluri. Vrea artista să se lase pe mâinile esteticienilor?

GALERIE FOTO (8) Ruby și-a surprins fanii cu ultimele dezvăluri

Ruby și-a surprins fanii cu ultimele dezvăluri. Celebra artistă le-a cucerit inimile românilor, fiind una dintre cele mai sexy personalități feminine din showbiz-ul românesc. Recent, Ruby a vorbit despre unele îmbunătățiri fizice, menționând că ar fi dispusă să-și facă o mărire a feselor.

Ruby și-a surprins fanii cu ultimele dezvăluri. Vrea artista să se lase pe mâinile esteticienilor?

Ruby și-a surprins fanii cu ultimele dezvăluri. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România și se bucură de un succes imens pe plan profesional. De asemenea, Ruby se poate mândri și cu formețe demenținale pe care le are de la mama natură, și cu care îi înnebunește pe internauți. Invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea, Ruby a lăudat-o pe Anna Lesko pentrub formele sale de invidiat. Mai mult, artista a spus că este invidioasă pe posteriorul blondinei. Ruby se plânge că a slăbit foarte mult și că a rămas fără forme, motiv pentru care s-a gândit să apeleze la medicul estetician. ”Să mă apuc de sport sau să fac varianta aia simplă (n.r. operația de implant fesier).”, a declarat Ruby.

Vedeta a recunoscut că a apelat de mai multe ori la ajutorul medicilor esteticieni, iar unii au criticat-o că s-ar fi modificat din cap până în picioare. În urmă cu ceva timp, bruneta a spus fără perdea câte operații estetice are. Astfel, artista are nu mai mult de două intervenții. Ruby a spus că a făcut o rinoplastie și că și-a pus implanturi mamare. Ei bine, referitor la operația de mărire a feselor, rămâne de văzut dacă vedeta va decide să facă acest pas. ”Am două operații estetice mari și late. Una la nas, am făcut-o de două ori (…) și cea de la sâni”, a spus artista pe contul său de socializare.

Cum arată fratele mai mic al artistei?

Deși este mezinul familiei, fratele mai mic al lui Ruby face senzație în mediul online. La doar șase ani, Robert este adorat de artistă și îi face zilele mai frumoase acesteia. Se pare că micuțul vrea să-i calce pe urme surorii sale. Robert și-a făcut câteva tatuaje cu pixul, semn că este un împătimit al tatuajelor, precum sora sa mai mare. Vedeta a postat o imagine cu fratele, în care îl ține pe puști în spate și zâmbesc amândoi. „Fratele meu, cel mai deștept, cel mai frumos și cel mai drăguț” a fost descrierea postată de Ruby, în dreptul fotografiei de pe Instagram.

Cei doi sunt foarte apropiați și petrec clipe minunate împreună, iar artista îl surprinde mereu cu cadouri. Din fericire, Robert are parte de sprijinul părinților săi, sprijin care lui Ruby i-a lipsit în copilărie.

Ruby si fratele ei

Cântăreața nu a avut deloc o viață ușoară, părinții acesteia fiind la muncă în străinătate, iar vedeta a fost crescută de bunica ei. Din iubire pentru cea care a îngrijit-o, Ruby și-a tatuat o inimă, în care a scris ”Mamaia”. Mai mult, bruneta are și un tatuaj în care scrie ”Home”, însemnând faptul că nu a uitat niciodată copilăria petrecută la Maedgidia. „O am pe mamaia scrisă printre tatuajele de pe mine. Ea a fost cea mai apropiată persoană. După ce părinții mei au plecat la muncă, în străinătate, ea m-a crescut. Mamaia mă iubește și cu decolteu și fără.Am dormit cu ea de mică, până la liceu, multă vreme. Îi e greu fără mine. Nu își mai aduce aminte ce a făcut ieri, dar avem multe amintiri împreună.Apreciez că a venit din Medgidia, unde și-a lăsat gospodăria, casa, grădina, totul, ca să stea cu mine, să mă ajute”, a povestit Ruby.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: