Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Ruby, complet dezbrăcată în așternuturi. Artista a lăsat totul la vedere

FOTO Ruby, complet dezbrăcată în așternuturi. Artista a lăsat totul la vedere

Ruby, complet dezbrăcată în așternuturi. Artista a încins atmosfera pe rețelele de socializare, după ce s-a lăsat fotografiată complet goală în așternuturi. Fanii au venit imediat cu reacții de apreciere.

Ruby, complet dezbrăcată în așternuturi

Ruby, complet dezbrăcată în așternuturi. Artista este cunoscută pentru stilul său îndrăzneț, însă nimeni nu se aștepta ca să se fotografieze complet nud. Ruby a stârnit imaginația tuturor bărbaților, de pe Instagram, printr-o poză, în care era întinsă pe burtă, fără haine, și ușor acoperită de așternuturi. Fanii au venit imediat cu reacții de apreciere la adresa cântăreței, potrivit Spynews.

„Legenda spune că a avut o noapte incendiară, de-asta s-a trezit „dulceața” la ora 14:00. / Super dulceața 👏 / Ador!! 😍 / Wow 🔥 / Cine face pozele? / Mamăăă, ce dulceațăăă !!!😂❤️❤️❤️🥰😍 / Ești superbă 🥵🥵🥵 / WoW, ce tatuaje șmechere ai😍”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor.

Foto: Instagram

Ruby, protagonista unor filme pentru adulți?

Cei de la Cancan.ro au primit mai multe fimulețe interzise minorilor, cu o focoasă brunetă, care seamănă perfect cu Ruby. Bruneta apare în ipostaze asemeni filmelor pentru adulți. Contactată de jurnaliștii în cauză, Ruby a negat că este ea și s-a declarat stupefiată de ceea ce a apărut.

Ruby, scandalizată de niște filme pentru adulți! ”Nu-mi vine să cred că a apărut așa ceva”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: