Redactia.ro
Home » Monden » Rudel Obreja are cancer. Fostul pugilist a ajuns la spital în stare critică. Apelul disperat făcut de soția lui

Rudel Obreja are cancer. Fostul pugilist a ajuns la spital în stare critică. Apelul disperat făcut de soția lui

Rudel Obreja are cancer și a ajuns de urgență la spital. Soția lui a făcut un apel disperat și spune că soțul ei trece prin momente cumplite. Bărbatul este condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Conform RTV, acesta ar fi acuzat încă din luna aprilie că se simte rău și a fost dus la mai multe spitale, pentru investigații suplimentare.

Apelul disperat făcut de soția fostului boxer

Bărbatul a ajuns la Institutul Oncologic Fundeni, iar acum familia și avocații săi fac demersuri pentru a întrerupe pedeapsa, pentru a se putea trata. Cererea va fi judecată de Tribunalul Ilfov pe 20 iulie 2022. ”Soţul meu este în stare critică la spital. A fost dus la spital în afara penitenciarului foarte târziu, după multe cereri făcute de soţul meu către doctorul din penitenciarul Jilava, dr Pădurean Lucian.Este prizonier cu gardian în cameră 24 din 24 de ore. Stă acolo şi când este consultat de medic, nu i se respectă secretul actului medical, nu i se respectă dreptul la convorbiri telefonice cu familia chiar dacă legea îi permite. Din 22 iunie, de când a fost internat, el nu poate comunica prin telefon, normal, omeneşte cu familia”, a anunțat soţia lui Rudel Obreja.

Ce mesaje a transmis Rudel Obreja din penitenciar

Fostul pugilist a transmis mai multe mesaje din penitenciar prin care a anunțat că e nevinovat și a fost închis din rațiuni exclusiv politice. ”Solicit tuturor practicanților de drept, să protesteze public, până la îndreptarea execuției politice la care am fost supus. Apărați totodată CONSTITUȚIA și LEGEA în România (s-a creat un precedent deosebit de periculos). Am fost trimis la închisoare printr-o decizie care pune în pericol INTEGRITATEA și SUVERANITATEA CONSTITUȚIONALĂ a României. Domnilor sforari, dacă vă doriți din inimă să mă vedeți la închisoare, dați ordin să ne rejudece de urgență 1-2 termene și apoi să ne condamne iarăși”, este unul din mesajele transmise pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: