Redactia.ro
Home » Știri » Rudel Obreja a murit! Fostul președinte al Federației Române de Box avea 57 de ani

Rudel Obreja a murit! Fostul președinte al Federației Române de Box avea 57 de ani

Rudel Oreja a murit! Fostul președinte al Federației Române de Box avea 57 de ani

Rudel Oreja a murit! Fostul președinte al Federației Române de Box avea 57 de ani. Iată ce se știe despre decesul acestuia.

Rudel Oreja a murit! Fostul președinte al Federației Române de Box avea 57 de ani și lupta cu cancerul: „Vreau să trăiesc”

Rudel Obreja a murit duminică, 12 martie 2023. Avea 57 de ani. Suferea de cancer. În 2018, el a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute” după ce a fost acuzat de luare de mită și evaziune fiscală. În urmă cu doar câteva luni, fusese eliberat pentru a se putea trata, așa cum ceruse.

În 2022, Obreja anunța că suferă de cancer cu metastaze. Mesajul a fost scris pe Facebook la momentul respectiv.

„Am nevoie de tratament în condiţii umane, de grija medicilor şi a familiei mele, extrem de importante în contextul actual şi iată de ce: stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte; sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp, zi şi noapte; nu am telefon, doar cinci vizite pe lună ale soţiei, deci nu am capacitatea de mişcare pentru a începe tratament sau operaţie chirurgicală.

Cer să mi se recunoască dreptul conferit de lege al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate! Vreau să trăiesc! Dar pentru asta am nevoie de proceduri”.

Clubul Sportiv Dinamo, acolo unde Rudel Obreja a fost legitimat, a transmis un mesaj în amintirea acestuia.

„Drum lin, Rudel Obreja! Fostul campion dinamovist Rudel Obreja s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 57 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa. Născut pe 6 august 1965 la Galați, Rudel Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 și cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câștigător al Centurii de Aur și al titlului național. Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei!”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: