Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rugăciune pentru izbăvirea de vise urâte, întristări, spaimă și gânduri rele. Rostește-o în fiecare seară!

Rugăciune pentru izbăvirea de vise urâte, întristări, spaimă și gânduri rele. Rostește-o în fiecare seară!

rugaciune

Când este cuprins de frici și gânduri rele, omul caută alinare la Cel de Sus! Slujitorii lui Dumnezeu spun că visele rele sunt provocate de cel rău, care apare în diferite chipuri.

Visele urâte pot fi provocate și de patimile care sălășluiesc în sufletul nostru, stârnite prin anumite gesturi, cuvinte sau gânduri de peste zi.

E indicat ca, înainte de a ne culca, să facem multe rugăciuni în inima noastră și să ne împotrivim gândurilor rele. Să încercăm să ne culcăm după citirea Psalmilor de seară, și cu această meditație în minte, să adormim, potrivit doxologia.ro.

Rugăciune la întristări, spaimă, gânduri şi vise urâte care tulbură pe om

Dumnezeule, întru numele Tău mân­tuiește-mă și întru puterea Ta mă ju­decă. Dumnezeule, ascultă rugă­ciunea mea; pleacă urechea Ta la graiurile gurii mele. Ia aminte spre mine și mă ascultă, că m-am mâhnit întru îngrijorarea mea și m-am abă­tut. Inima mea s-a tulburat întru mine și frica morții a căzut asupra mea. Temere și cutremur au venit peste mine și întunericul m-a acoperit.

Doamne, Dumnezeul mântuirii me­le, ziua am strigat și noaptea înaintea Ta. Să ajungă până la Tine rugă­ciu­nea mea; că s-a umplut de rele sufletul meu și viața mea de iad s-a apropiat!

Miluiește-mă, Doamne, că nepu­tin­­­cios sunt! Vindecă-mă, că s-a tul­bu­rat foarte sufletul meu. Ostenit-am întru suspinarea mea. În toate nop­țile îmi stropesc patul cu lacrimile mele și în ele îmi scald așternutul.

Pentru ce ești mâhnit, suflete al meu, și pentru ce mă tulburi? Nădăj­­duiește spre Dumnezeu și mă voi măr­turisi Lui, mântuirea feței mele și Dumnezeul meu.

Domnul este luminarea mea și Mân­­tuitorul meu, de cine mă voi teme? Domnul este sprijinitorul vieții mele, de cine mă voi înfricoșa?

Iubi-Te-voi, Doamne, virtutea mea! Domnul este întărirea mea și scă­pa­rea mea și izbăvitorul meu. Dumnezeu este ajutorul meu și voi nădăjdui întru Dânsul: Apărătorul meu și puterea mântuirii mele și sprijinitorul meu. Amin.

Rugăciunea îmbunătățește starea psihică

Se spune că această rugăciune, extrasă din Psalmii lui David, este extrem de puternică la întristări, spaimă, gânduri rele și vise urâte. Este o rugăciune care lucrează profund asupra stării noastre mentale și emoționale.

Rostește-o seară de seară și vei cunoaște puterile sale tămăduitoare asupra sufletului și minții.

Sfântul Paisie Aghioritul spunea despre cântarea de psalmi că aduce alinare și mângâiere la vreme de boală sau în dureri. Psaltirea este în întregime o carte vindecătoare, plină de daruri duhovnicești pentru cei care o folosesc cu credință.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: