Redactia.ro
Home » Știri » Rugăciunea care schimbă destinul: Cum să-ți transformi viața și să-ți îndeplinești dorințele

Rugăciunea care schimbă destinul: Cum să-ți transformi viața și să-ți îndeplinești dorințele

Rugăciune pentru infidelitate. Face minuni pentru soții între care a mai apărut o a treia persoană

Dacă dorești cu adevărat să aduci o schimbare în viața ta, se spune că este benefic să rostești o rugăciune considerată cea mai puternică pentru îndeplinirea dorințelor. Se mai spune că chiar și visele care par imposibile pot deveni realitate dacă rostești această rugăciune de două ori pe zi. Nu este întâmplător faptul că credința poate schimba viețile, iar există o rugăciune considerată a fi cea mai puternică pentru îndeplinirea dorințelor.

Această rugăciune, concepută de Joseph Murphy, se regăsește în cartea sa intitulată „Puterea extraordinară a subconștientului tău”. Nu este o rugăciune clasică, deoarece evidențiază potențialul fiecărei persoane și încrederea necesară pentru îndeplinirea viselor.

„Darurile lui Dumnezeu sunt darurile mele. Eu savurez fiecare moment al acestei zile. Cu mine sunt armonia, pacea și belșugul Domnului. Iubirea divină radiază de la mine, binecuvântând pe cei din jurul meu. Iubirea divină mă vindecă în acest moment. Nu mă tem de rău, deoarece Dumnezeu este cu mine. Sunt mereu înconjurat de lumina divină care emană iubire și putere.

Afirm, știu, simt și cred ferm și pozitiv că puterea iubirii divine mă ghidează, mă vindecă și are grijă de toți membrii familiei mele și de toți cei pe care îi iubesc. Iert pe toți și împrăștii sincer iubirea divină, pacea și bunăvoința către toți oamenii, indiferent de locul în care se află.

În centrul ființei mele domnește pacea, pacea divină. În această liniște simt iubirea, puterea și îndrumarea Domnului. Sunt ghidat în mod divin în toate acțiunile mele. Sunt un promotor al iubirii, adevărului și frumuseții divine. Simt cum prin mine curge râul divin al lumii.

Știu că toate problemele mele se vor risipi în mintea Domnului. Căile Domnului sunt căile mele. Cuvintele pe care le rostesc ajung la destinație. Mă bucur și ridic recunoștința mea către ceruri, conștientizând că voi primi răspuns la rugăciunea mea. Așa va fi, cu siguranță.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini