Redactia.ro
Home » Stil de viață » Rugăciunea care te scapă de orice farmece și vrăji! Se rostește în noaptea de 1 martie

Rugăciunea care te scapă de orice farmece și vrăji! Se rostește în noaptea de 1 martie

Rugăciunea care te scapă de orice farmece și vrăji! Se rostește în noaptea de 1 martie

Rugăciunea este unul dintre cele mai puternice și simple moduri în care putem comunica cu Dumnezeu. Se știe că la data de 1 martie și chiar toată luna se fac farmece și au loc lucruri rele, motiv pentru care ar trebui să ne apropiem de Cel de Sus și să îi cerem ajutorul. Iată aici cea mai puternică rugăciune, pe care o poți rosti în special noaptea aceasta.

Rugăciunea care te scapă de farmece

Luna martie este recunoscută deja pentru practicile rele care se fac luna aceasta. Se spune că noaptea de 1 martie este cea mai puternică din punct de vedere al energiilor negative, motiv pentru care trebuie să fim precauți. Vrăjitoarele nu sunt deloc acceptate de Biserica Ortodoxă, motiv pentru care nu ar trebui să apelăm niciodată la ajutorul lor.

Vrăjitoarele sunt de partea Celui Negru, iar cei care merg la ele pentru a face rău altor persoane sunt aspru pedepsiți. Este un păcat mare să avem încredere în blesteme și vrăji, iar rugăciunea este soluția pentru a scăpa de toate relele pe care alții ar dori să le pățim.

Cea mai puternică rugăciune pentru 1 martie

Rostește această rugăciune dacă simți că ceva nu este bine, dacă simți că cineva ți-a făcut rău. Este indicată pentru oricine, de la femeile însărcinate, până la cei cu boli grave. Se spune că te scapă de orice blestem sau farmec aruncat de vrăjitoare asupra ta.

Atenție mare! Se rostește cu o icoană lângă tine, precum și cu mai multe lumânări aprinse în toată camera în care are loc ritualul.

Stăpâne Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule și Chivernisitorule a toate, Sfânt și slăvit ești; Împăratul împăraților și Domnul domnilor, slavă Ție! Tu, Cel ce locuiești în lumina cea nepătrunsă și neapropiată, pentru rugăciunea mea, a smeritului și nevrednicului robului Tău, depărtează demonii și stinge viclenia lor de la robii Tăi; revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul și fă-l să-și dea roadele lui; copacii și viile să-și dea deplin rodul lor; femeile să fie dezlegate și eliberate de nerodirea pântecelui; acestea și toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă și toată zidirea de toate legăturile diavolești. Și dezleagă pe robul Tău (numele), împreună cu toate ale casei lui, de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor și ale puterilor potrivnice. Împiedică Tu, Doamne Dumnezeul părinților noștri, toată lucrarea satanei, Tu, Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji și de toate lucrările satanicești și de toate legăturile lui, și distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea Prea Sfântului Tău nume, al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh!

Așa, Doamne, Stăpâne a toate, auzi-mă pe mine nevrednicul slujitorul Tău și dezleagă pe robul Tău (numele) de toate legăturile satanei și dacă este legat în Cer, sau pe pământ, sau cu piele de animale necuvântătoare, sau cu fier, sau cu piatră, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sânge de om, sau cu al păsărilor sau cu al peștilor, sau prin necurăție, sau în alt chip s-au abătut asupra lui, sau dacă din altă parte au venit, din mare, din fântâni, din morminte, sau din orice alt loc, sau dacă au venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasăre, sau prin șerpi (vii sau morți), sau prin pământul morților, sau dacă au venit prin străpungere de ace, dezleagă-le pentru totdeauna, în ceasul acesta, Doamne, cu puterea Ta cea mare!

Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoști și știi toate, dezleagă, sfărâmă și distruge acum lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele) păzește-l, cu toți ai casei lui, de toate uneltirile diavolești.

Zdrobește cu însemnarea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustiește, distruge și depărtează pentru totdeauna toate lucrările magiei, vrăjitoriei și fermecătoriei de la robul Tău (numele).

Așa, Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul slujitorul Tău și pe robul Tău, cu toți ai casei lui, și dezleagă-i de demonul de amiază, de toată boala și de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputința, prostia, neînțelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia, și de toate rătăcirile și greșelile, știute și neștiute, pentru Sfânt numele Tău, că binecuvântat ești în veci.

Slavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție! Amin.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: