Redactia.ro
Home » Știri » Rugăciunea pentru căsătorie pe care să o rostești în Săptămâna Patimilor

Rugăciunea pentru căsătorie pe care să o rostești în Săptămâna Patimilor

Rugăciunea pentru căsătorie pe care să o rostești în Săptămâna Patimilor

Rugăciunea este singurul mod prin care putem vorbi cu Dumnezeu, așa că trebuie să apelăm la ea de fiecare dată, chiar și atunci când vine vorba de Sfânta Taină a căsătoriei. Iată ce rugă trebuie să spunem în Săptămâna Patimilor, pentru ca dorințele noastre legate de căsnicie să fie îndeplinite.

Rugăciunea pentru căsătorie ce trebuie spusă în Săptămâna Patimilor

Există rugăciuni pentru orice problemă pe care o avem, dar există și pentru dorințele noastre. Astfel, sunt o mulțime de rugăciune scrise atât pentru cei care doresc să se căsătorească, cât și pentru cei aflați deja într-un mariaj, pentru ca relația lor să le meargă cât mai bine.

Rugăciune pentru căsătorie: Rugăciunea tinerilor care vor să se căsătorească

Iată ce rugăciune trebuie să rostești în cazul în care iubești pe cineva și vrei să te căsătorești.

„Doamne, Dumnezeule al milostivirilor şi a toată bunătatea, care plineşti cererile celor care Te cheamă cu credinţa, ascultă şi nevrednica noastră rugăciune. Tu vezi că vrem să ne unim vieţile prin căsătorie, Tu vezi dorirea inimilor noastre şi ştii dacă este bună sau este rea. Dacă este bineplăcut Ţie să luăm asupra noastră crucea căsătoriei, ajută-ne să biruim toate piedicile cu care vrăjmaşul ne necăjeşte. Ajută-ne, Doamne, că la Tine este nădejdea noastră. Dăruieşte-ne pace, dăruieşte-ne linişte şi sănătate sufletească şi trupească. Fereşte-ne de noroiul desfrâului, fereşte-ne de căderea în poftele trupeşti. Luminează-ne minţile ca să nu fie întunecate de vrăjmaş.

Curătești-ne Tu, ca să nu ne întineze păcatul. Întăreşte-ne să mergem pe calea cea îngustă, ocrotiţi de Preacurata Ta Maică şi de soborul tuturor sfinţilor.Să avem o familie în care să strălucească făclia credinţei şi a virtuţilor, şi pruncii noştri să fie călăuziţi aşa cum trebuie pentru a ajunge mădulare vrednice ale Bisericii Tale. Iar dacă Tu ştii că din anumite pricini ne este mai de folos sa părăsim vrerea noastră şi să nu pornim împreună pe drumul căsătoriei, ajută-ne să înţelegem aceasta şi să părăsim voia noastră fără a fi cuprinşi de tulburare sau de deznădejde. Înaintea Ta, Doamne, sunt vieţile noastre. Rânduiește cu ele precum ştii că este mai bine pentru noi. Că văzând grija Ta să Îţi mulţumim si să Te lăudăm până la sfârșitul zilelor noastre. Că Tu eşti Dumnezeul nostru şi Ţie slavă Iţi înălţăm, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin”.

Rugăciunea comună a soților de spus pentru căsătoria lor

Și soții, cei deja căsătoriți, pot spune rugăciuni pentru ca viața lor împreună să fie plină de binecuvântări, în Săptămâna Patimilor.

„Bunule Doamne, ajută-ne să ne amintim mereu de sfințenia căsătoriei și întărește legătura noastră. Miluiește-ne ca să putem trăi viețile noastre în credință și dragoste. Ajută-ne să ne înțelegem și să avem încredere unul în altul și depărtează de la noi certurile. Binecuvântează-ne și ai milă de noi, ca să fim demni de Împărăția Ta; că Tu ești preasfânt, și Ție ne închinăm.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, acum și în vecii vecilor. Amin”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: