Redactia.ro
Home » Știri » Ruşii au atacat din nou aproape de România, în zona în care o dronă de-ale lor s-a prăbuşit la noi. ASEDIU la portul Ismail

Ruşii au atacat din nou aproape de România, în zona în care o dronă de-ale lor s-a prăbuşit la noi. ASEDIU la portul Ismail

Când se va termina războiul din Ucraina.

Infrastructura portuară a Ucrainei a fost avariată în timpul unui atac cu drone rusești, timp de trei ore, în noaptea de miercuri spre joi, asupra portului dunărean Ismail.

Atacul a fost al patrulea asupra portului, situat în sudul regiunii Odesa, în cinci zile. El a precizat că infrastructura civilă și portuară, un siloz de cereale și o clădire administrativă au fost avariate, în timp ce un șofer de camion a fost rănit ușor la picior.

Ucraina spune că a distrus 25 de drone

Forțele Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei au anunțat că 25 din cele 33 de drone „Shahed-136/131” au fost distruse în noaptea de miercuri spre joi.

Anterior, Forțele aeriene ale Ucrainei au avertizat că drone „Shahed” rusești zboară din nou spre regiunea Odesa dinspre Marea Neagră.

„Atenție! Un grup de drone de atac din Marea Neagră în direcția regiunii Ismail. Nu ignorați alertele de raid aerian!” – se arăta în mesajul Forțelor Aeriene în telegramă.

În urmă cu o noapte, o persoană a fost ucisă în urma unui atac cu drone asupra porturilor ucrainene de la Dunăre, iar exploziile au fost vizibile cu ochiul liber de pe malul românesc.

Bucăţi de dronă rusească, în România

Reamintim, bucăţi dintr-o dronă rusească au fost găsite pe teritoriul României. Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a confirmat informaţia.

Mai multe bucăţi dintr-o dronă folosită de Rusia pentru atacurile asupra unor ţinte din Ucraina au fost găsite în România, ceea ce înseamnă că drona s-a prăbuşit pe teritoriul României.

Descoperirea a fost făcută în judeţul Tulcea, în zona localităţii Plauru, la graniţa cu Ucraina, după atacurile de noaptea trecută asupra porturilor de la Dunăre ale Ucrainei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: