Redactia.ro
Home » TV » Ruxi, câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Ce a declarat despre premiul în valoare de 100.000 de lei: “Premiul ăsta nu e al meu”

Ruxi, câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Ce a declarat despre premiul în valoare de 100.000 de lei: “Premiul ăsta nu e al meu”

GALERIE FOTO (7)

A fost luptă strânsă în marea finală ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Viviana Sposub și Ruxi au fost preferatele publicului, fiind un scor strâns între ele. Însă bruneta a primit coroana de ”cea mai stilată celebritate din România”.

Emoții uriașe în Marea Finală ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Bătălia pentru premiul cel mare s-a dat între Viviana Sposub și Ruxi, două dintre cele mai iubite și îndrăgite concurente din sezonul 7.

Cele două au fost în competiție încă de la început, deci au trecut prin șase luni de foc, timp în care au creat ținute și momente speciale.

Însă verdictul a fost dat, prin votul telespectatorilor. Din fața televizoarelor, românii au decis că Ruxi este ”cea mai stilată celebritate din România”. Vedeta a plecat acasă cu premiul în valoare de 100.000 de lei.

Ruxi, câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7

În sezonul 7, Ruxi a demonstrat că merită din plin titlul de ”cea mai stilată femeie din România”. Iar de-a lungul competiției, a fost apreciată și de jurați.

Chiar Maurice Munteanu a declarat, la un moment dat, că are un talent nativ.

„O finețe, o cunoaștere a ceea ce înseamna fenomenul modei chiar dacă, chestie recunoscută și de ea, nu este cea mai erudită cetățeană când vine vorba despre tipul ăsta de istorie, istoria modei, de exemplu și este cu atât mai de apreciat cu cât este o chestie nativă, o chestie nativă și i-am pus de multe ori

întrebări capcană și îmi este clar că a lucrat singură, ori chestia asta este de apreciat. Nu am cum sa mă fac că nu văd, i-am spus-o.”, spunea Maurice Munteanu.

Ruxi, prima reacție ce a câștigat ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Marea câștigătoare ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, a oferit câteva declarații, în direct, după ce a fost încoronată.

Emoționată până la lacrimi, Ruxi a spus că prin premiul pe care l-a câștigat vrea să-i facă și pe alții să creadă în visul lor, așa cum ea a făcut-o, de la începutul competiției și până acum.

„Premiul ăsta nu e al meu. Prin premiul ăsta vreau doar să vă demonstrez că e ok să ai curaj, să aveți curaj să trăiți tot ce vreți voi, orice talent aveți, orice vă doriți să faceți nu renunțați. Premiul ăsta este pentru voi și vi-l dedic vouă și nu renunțați orice v-ați dori să faceți. Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți. Trebuie doar voi să credeți în voi, nu aveți nevoie de oameni. Mulțumesc!”, a spus Ruxi, în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Concurentele din Marea Finală ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Pe lângă Ruxi și Viviana Sposub, în Marea Finală ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, au mai fost Bella Santiago, Raluca Dumitru și Adina Halas.

Iată ultimele ținute ale vedetelor care au ajuns până la cea din urmă etapă a competiției și au avut o șansă la marele premiu și distincția de „Cea mai stilată celebritate din România”.

Ce i-a rostit Ruxi Vivianei după ce a aflat că ea a câștigat

Deși în timpul concursului s-au avut ca șoarecele și pisica, la final au făcut pace. Cu cecul de 100.000 de lei în mână, emoționată și extrem de fericită, Ruxi a îmbrățișat-o pe Viviana Sposub, apoi a îndemnat-o să nu dea cu piciorul unei cariere în muzică: ”Să te apuci de cântat”, i-a spus Ruxi șatenei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: