Redactia.ro
Home » Monden » Ruxi de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” şi-a ŞOCAT urmăritorii cu filosofia ei despre viaţă. De ce nu vrea să aibă copii

Ruxi de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” şi-a ŞOCAT urmăritorii cu filosofia ei despre viaţă. De ce nu vrea să aibă copii

Devenită celebră în mediul online, Ruxi de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” are câteva concepţii interesante despre viaţă. Ea le-a împărtăşit cu fanii, după participarea la emisiunea de la Pro TV.

De exemplu, tânăra a spus că nu vrea să devină niciodată mamă. Are şi câteva argumente în acest sens.

A avut o relaţie „rece” cu părinţii ei

Ruxi a recunoscut relația mai deficitară cu părinții ei, vremurile grele sau dragostea de sine sunt doar unele dintre motivele pe care le trece în revistă. De asemenea, la revenirea din Dominicană, nu a stat prea mult pe gânduri și s-a despărțit de iubitul ei cu care era împreună din iunie.

Toți bărbații cu care am fost au fost ok, ne certam, dar niciodată nu a fost vreunul violent. Nici măcar nu m-a împins. Nu am avut treabă cu violența, din fericire nu știu nici cum e să iei o palmă.

Dar vai de el, nu se mai trezea a doua zi (n.r. râde). Adică se trezea, dar sigur ceva îi lipsea (n.r. râde): un testicol, un deget, ceva (n.r. râde). Nu accept așa ceva și sper ca nimeni să nu accepte așa ceva”, a spus Ruxi pentru Fanatik.

Fata a descris şi decorul în care speră să ajungă la bătrâneţe.

Prefer să mă ocup de mine și să muncesc, să mă bucur de viață și dacă o să vină, o să vină, dacă nu, nu. Să fac bani și să am bărbați tineri (n.r. râde), atât vreau. Să stau bine la bătrânețe, să îmi dea un pahar cu apă în chiloți și cu pătrățele (n.r. râde)

N-am sentimentul de mamă în mine. Eu știu că nu-l am și prefer să fiu așa decât să fac un copil să-mi bat joc de el sau să-l cresc frustrat sau cu traume.

Nu s-a întâmplat nimic, pur și simplu îmi place viața liberă. Îmi place să dorm cât vreau, să fac ce vreau, să nu depind de nimeni. Când mă controlează cineva sau ceva o iau razna. Iar un copil mi-ar schimba viața total și nu sunt dispusă să mă sacrific.

Pot să las altceva în urmă, nu doar un om. Pot să las o învățătură, o carte. Pot lăsa altceva care să ajute oamenii. Nu doar un copil. Nu sunt împotriva căsătoriei, dacă o să se întâmple, sunt de acord, o să mă căsătoresc, dar nu trăiesc cu visul ăsta și nu-mi doresc. Dacă se întâmplă, de bine, dacă nu, aia e„, spus vedeta pentru sursa amintită.

S-a certat cu Bia Khalifa

Ruxi s-a certat cu Bia Khalifa, câtă vreme a stat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. A acuzat-o pe colega sa că nu-și dă silința suficient de mult la probe.

Eu o să fac ce pot la probă, dar….nu o să câștigăm. M-am frustrat pentru că eram lihnită de foame și când am văzut că ma duc cu ea, știam că ea nu o să lupte”, a spus Ruxi. Reacția lui Ruxi a stârnit indignarea colegilor.

Nu ai voie să ai reacția asta când toată lumea strigă Hai, Ruxi!. Eu nu înțeleg răutățile gratuite, înțepăturile”, a spus Cristi Mitrea.

„Eu mereu fac ce pot. O să fac (echipă) cu Ruxi”, a replicat Bia Kalifa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: