Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat abia acum! Ce etnie are, de fapt, Meghan Markle. Prințul Harry a știut dinainte de căsătorie

S-a aflat abia acum! Ce etnie are, de fapt, Meghan Markle. Prințul Harry a știut dinainte de căsătorie

Meghan Markle, soția Prințului Harry, a surprins publicul și mass-media internațională prin dezvăluirea originilor sale nigeriene în timpul unui turneu neoficial în Nigeria, care s-a dovedit a fi un moment definitoriu pentru identitatea sa.

Descoperirea ascendenței nigeriene

În cadrul unui discurs emoționant ținut în Nigeria, Ducesa de Sussex a dezvăluit că un test ADN recent a confirmat că are rădăcini nigeriene, constituind 43% din ascendența sa genetică. Această dezvăluire vine într-un moment în care Meghan și Harry se bucură de o atenție crescută din partea publicului, dar și de speculații constante legate de viața lor privată.

Potrivit publicației australiene news.com.au, descoperirea a fost primită cu entuziasm de Meghan, care a văzut în acest rezultat o legătură profundă cu țara care i-a fost gazdă pe durata vizitei. În discursul său, Meghan a subliniat sentimentul de apartenență pe care îl resimte față de Nigeria, spunând: „Vreau să încep prin a vă mulțumi foarte mult pentru cât de amabili ați fost cu toții și pentru cum ne-ați primit pe mine și pe soțul meu în această țară… țara mea”.

Impactul și reacțiile publicului

Reacția publicului la această dezvăluire a fost una variată, de la bucurie la controverse, însă în general, oamenii s-au arătat impresionați de deschiderea și sinceritatea Ducesei. Suportul venit din partea nigerienilor a fost vizibil, mulți dintre aceștia aducând pancarte cu mesajul „43% nigerian” la evenimentele la care Meghan și Harry au participat.

Această demonstrație de afecțiune a emoționat-o pe Meghan, care a menționat că a contactat-o imediat pe mama sa pentru a împărtăși această descoperire.  În urma turneului, cuplul se pregătește să se întoarcă în Marea Britanie pe 13 mai, pentru a continua apoi călătoriile în California, unde locuiesc.

Ținuta controversată a lui Meghan Markle în Nigeria

Pe lângă aspectele personale și emoționale ale vizitei, stilul lui Meghan Markle nu a trecut neobservat. În prima zi a turneului, Ducesa a optat pentru o rochie de la designerul californian Heidi Merrick. Prețuită la 450 de lire sterline, rochia cu un design sofisticat a fost punctul de discuție în rândul criticilor de modă și al fanilor regali.

Editorul de modă Amber Graafland a comentat că alegerea vestimentației lui Meghan a fost „departe de ținutele elaborate din turneele regale anterioare”, sugerând că aceasta ar putea fi o declarație subtilă către familia regală britanică.

Analiza lui Amber subliniază o schimbare semnificativă în abordarea Ducesei de Sussex, care, eliberată de constrângerile regale, alege să se exprime în moduri tot mai personale și relevante pentru identitatea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: