Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat abia acum! Ștefan Banică Jr și Nadia Comăneci au format un cuplu, dar relația le-a fost interzisă

S-a aflat abia acum! Ștefan Banică Jr și Nadia Comăneci au format un cuplu, dar relația le-a fost interzisă

Ștefan Banică Jr și Nadia Comăneci sunt două dintre cele mai iconice și iubite personalități din România, fiecare având propriile lor realizări remarcabile în domeniile lor de activitate. Cu toate acestea, puțini știau că, la un moment dat, au format un cuplu secret, dar interzis.

Ștefan Banică Jr și Nadia Comăneci au format un cuplu interzis

Constantin Panait, cel care a avut un rol esențial în organizarea fugii Nadiei Comăneci din România în Statele Unite ale Americii, a dezvăluit detaliile dramatice din viața sportivei. Bărbatul a împărtășit publicului conexiunile pe care Nadia le avea cu Ștefan Bănică Jr., Nicu Ceaușescu și cu un „băiat misterios de la o benzinărie din Băneasa” de care ea era îndrăgostită și cu care visa să se căsătorească.

În vremurile acelor ani tumultuoși, Nadia trăia o viață plină de secrete și aventuri, iar relația ei complicată cu Nicuşor Ceauşescu și Ştefan Bănică Jr. părea a fi scoasă dintr-un roman de spionaj. Era o zi obișnuită în București, iar Nicuşor, liderul de la Sibiu, a sunat-o pe Nadia. O suna cu un simplu „Hai!”, iar ea știa că trebuie să răspundă imediat. În câteva momente, o mașină apărea în fața casei ei, iar Nadia se urca în ea fără întârziere. Cu norocul ei, de multe ori, până ajungea la destinație, Nicuşor era adormit din cauza alcoolului, iar ea găsea o ocazie de a coborî într-o cramă locală, să își facă provizii cu tot ce avea nevoie și apoi să se întoarcă la București.

Triunghiul amoros care a afectat-o pe Nadia Comăneci

Dar 1987 a fost un an în care Nadia era implicată atât cu Nicuşor, cât și cu Ştefan Bănică Jr. și această situație a devenit un cocktail exploziv. Un scandal uriaș a izbucnit la restaurantul Odobești din București, când Nicuşor a aflat că Nadia era însărcinată cu Bănică. Fără să stea pe gânduri, a trimis gărzile de corp să rezolve situația. Securiștii lui Nicuşor au venit peste Bănică și au aplicat o bătaie cruntă. Băiatul era plin de sânge, iar toată scena s-a desfășurat la Odobești, unde tatăl său cânta și unde venise în vizită cu George Mihăiţă conform poveștii lui Constantin Panait.

Nadia a fost pusă într-o poziție extrem de dificilă și a decis să facă un avort imediat pentru a evita complicațiile ulterioare. Pentru ea, acest episod a însemnat o traumă profundă și un punct de cotitură în viața sa. Era clar că, în acel moment, gândurile ei se îndreptau către altcineva, iar destinul ei a dus-o mai departe în drumul vieții, inclusiv în Statele Unite, unde avea să-și continue povestea plină de provocări și schimbări.

Cine era băiatul misterios de la o benzinărie din Băneasa

Constantin Panait a povestit un moment în care Nadia Comăneci exprima dorința de a se căsători cu Mihai, un tânăr modest care avea un loc de muncă la o stație de benzină din Băneasa.

„Să vă povestesc ceva: cu două săptămâni înainte de fuga în State, am fost cu Nadia într-un turneu în Japonia. Acolo, gazdele ne întreabă dacă suntem de acord să ne plătească ei nunta, dacă vrem s-o facem. Ce credeţi că răspunde Nadia? «Eu vreau să mă căsătoresc cu Mihai, el e iubitul meu!». I-a lăsat pe toţi mască, inclusiv pe mine. Mihai era un băiat care lucra într-o benzinărie din Băneasa şi care-i picase cu tronc. Era un om de treabă. Îi aducea acasă Nadiei, din când în când, câte un kilogram de carne şi diverse lucruri, ce ciubucuri făcea și el.”, a povestit Constantin Panait pentru Libertatea.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini