Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat adevărul! Câți bani a câștigat Andreea Moromete, după 18 săptămâni la Survivor România 2023

S-a aflat adevărul! Câți bani a câștigat Andreea Moromete, după 18 săptămâni la Survivor România 2023

GALERIE FOTO (2) Câți bani a primit Andreea Moromete

După eliminarea spectaculoasă care a avut loc miercuri seară la Pro TV, au ieșit la iveală primele detalii cu privire la suma pe care Andreea Moromete ar fi câștigat-o de-a lungul celor 18 săptămâni petrecute la Survivor România. Tânăra a părăsit Republica Dominicană cu buzunarele pline.

Nimeni nu se aștepta ca Andreea Moromete să părăsească Survivor România în ediția care a fost difuzată la televizor pe data de 10 mai 2023. Tânăra părea a fi în avantaj, deoarece găsise simbolul care îi putea asigura imunitatea în momentul în care s-ar fi aflat în situația în care ar fi putut fi eliminată.

Câți bani a primit Andreea Moromete de la Survivor România

Vă reamintim faptul că Andreea Moromete a făcut parte din primul lot de Războinici care au intrat în competiție pe data de 9 ianuarie 2023. Deși au existat o mulțime de momente în care a  crezut că va pleca acasă, tânăra a reușit să reziste alături de toți ceilalți concurenți 18 săptămâni.

În această perioadă s-a confruntat cu condițiile grele, cu lipsa hranei, cu dorul de familie dar și cu oboseala și stresul. Totuși, a reușit să facă față cu brio, motiv pentru care nu va pleca acasă cu buzunarele goale. Potrivit ultimelor informații, Războinicii sunt plătiți cu 1.000 de euro pe săptămână, ceea ce înseamnă că după un calcul simplu putem deduce că Andreea Moromete va primi din partea emisiunii de pe Pro TV 18.000 de euro. Desigur, din acești bani vor fi scăzute toate taxele aferente, însă, cu siguranță fosta concurentă va reuși să obțină un venit substanțial.

Câți bani a primit Andreea Moromete la Survivor
Câți bani a primit Andreea Moromete la Survivor

De ce a părăsit competiția Andreea Moromete

Deși a fost marginalizată și condamnată de mulți dintre colegii săi, Andreea Moromete a luat o decizie de-a dreptul neașteptată seara trecută și a ales să plece acasă, chiar dacă se putea salva. Astfel, simbolul imunității ascunse nu a fost folosit și a ajuns în posesia Alexandrei Porkolab, cea cu care Moromete se înțelegea destul de bine.

Înainte de a părăsi consiliul de eliminare, Andreea Moromete a declarat că a recurs la acest gest deoarece Porkolab are acasă o fiică pe care trebuie să o crească și are mai multă nevoie de marele premiu decât ea. Acest gest a fost primit cu mare bucurie de Alexandra Porkolab care nu se aștepta la un asemenea deznodământ.

În acest moment, la Survivor România 2023 au mai rămas șase concurenți: Ștefania Stănilă, Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: