Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat cauza reală a incendiului de la Ferma Dacilor. Vinovatul ar fi fost chiar unul dintre turiști: „La nervi, a pus foc”

S-a aflat cauza reală a incendiului de la Ferma Dacilor. Vinovatul ar fi fost chiar unul dintre turiști: „La nervi, a pus foc”

Un junior de la CSA Steaua și unul de la New Stars au murit în incendiul de la Ferma Dacilor. În ce stare se află fratele geamăn al stelistului care a fost salvat de tatăl lor din flăcări înainte să piară?

Într-o dezvăluire uluitoare, un apropiat al familiei care deține pensiunea Ferma Dacilor, recent mistuită de flăcări în această dimineață, a făcut lumină. O tragedie a avut loc în a doua zi de Crăciun, marcând un eveniment devastator pentru comunitatea locală.

Conform relatării, acesta susține că incendiul a fost provocat de o altercație violentă între doi soți cazați acolo. Rămâne de văzut dacă martorul are sau nu dreptate, deoarece oamenii legii au început deja să investigheze cu mare atenție ceea ce s-a întâmplat, de fapt.

Care ar fi fost cauza reală a incendiului de la Ferma Dacilor

Apropiatul familiei patronilor pensiunii a relatat că un conflict domestic a escaladat, culminând cu agresiunea unuia dintre soți asupra partenerei sale. Într-o scenă de violență și isterie, cel în cauză a fost sfătuit să părăsească incinta. Nervos și tensionat, soțul a aparent simulat că părăsește locația, dar în timpul acestei „pauze”, într-un moment nefavorabil, ar fi declanșat incendiul în bucătărie.

Acest martor afirmă că evenimentul s-ar fi petrecut fără ca cineva să observe, în timpul nopții, în jurul orei 5 dimineața, când toată lumea dormea liniștită. O declarație care aruncă o umbră sumbră asupra tragediei, oferind o altă perspectivă asupra evenimentelor care au dus la distrugerea completă a pensiunii.

„Eu, când am venit aici, am înțeles că un cetățean și-a bătut soția, a făcut un scandal monstru și probabil că cineva i-a zis să părăsească incinta… A umplut-o de sânge pe soție. Și el, de nervi, s-a apucat… s-a făcut că se duce, s-a liniștit și, între timp, în bucătărie undeva acolo, a pus foc. A plecat, ei dormeau că s-a întâmplat încoace, spre 5 dimineața. Toată lumea dormea”, a declarat un bărbat, apropiat al familiei patronilor pensiunii Ferma Dacilor din Prahova, potrivit Antena 3 CNN.

Pensiunea nu avea autorizație de securitate la incendiu

Cu toate acestea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova a adus la cunoștință că pensiunea Ferma Dacilor nu beneficia de autorizație de securitate la incendiu. Acest aspect adaugă o notă de gravitate situației, ridicând întrebări cu privire la respectarea normelor de siguranță în acest spațiu de cazare.

Incendiul s-a soldat cu o adevărată tragedie, unde trei persoane, printre care și un copil al patronului pensiunii, au fost găsite carbonizate, iar alte cinci persoane sunt încă de negăsit. Această situație dramatică a stârnit compasiune și îngrijorare în comunitatea locală și nu numai.

Verificările asupra pensiunii în anul 2019 au scos la iveală 6 nereguli, dintre care una a fost remediată pe timpul controlului, iar 6 avertismente au fost aplicate. Cu toate acestea, în momentul verificării, nu au fost prezentate documente care să ateste momentul punerii în funcțiune, element crucial pentru stabilirea necesității obținerii avizului/autorizației de securitate la incendiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: