Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat! Ce mesaje deocheate își trimiteau Mihaela Rădulescu și Dani Oțil

S-a aflat! Ce mesaje deocheate își trimiteau Mihaela Rădulescu și Dani Oțil

GALERIE FOTO (5) Ce mesaje deocheate își trimiteau Mihaela Rădulescu și Dani Oțil

S-a aflat! Ce mesaje deocheate își trimiteau Mihaela Rădulescu și Dani Oțil. Cei doi au format un cuplu în urmă cu câțiva ani. Deși s-au despărțit, Mihaela și Dani au rămas în relații bune. La 9 ani de la despărțire, cei doi au dezvăluit mesajele pe care și le trimiteau.

S-a aflat! Ce mesaje deocheate își trimiteau Mihaela Rădulescu și Dani Oțil

Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil a șocat multă lume și a ținut prima pagină a ziarelor de scandal. Deși păreau să se înțeleagă foarte bine, Mihaela și Dani s-au despărțit în 2014, după șase ani de relație. Prezentatorul tv a vorbit de nenumărate ori despre relația cu celebra divă. Invitată în cadrul emisiunii în care Dani este prezentator, Mihaela și-a adus aminte de vremurile în care se iubeau nebunește. De asemenea, aceștia au rememorat și câteva dintre mesajele pe care și le scriau la acea vreme. Mihaela și fostul iubit s-au amuzat copios pe seama acestui subiect.

În timpul relației lor, moderatorul tv și diva de la Monaco au fost discreți și s-au afișat foarte rar împreună. După mai mulți ani de când și-au spus adio, cei doi s-au amuzat pe baza a ceea ce își scriau prin mesaje. Se pare că gelozia era nelipsită în relația lor, iar Mihaela i-a interzis iubitului de atunci să-i mai ia interviu unei cântărețe. Dialogul a avut loc în urmă cu trei ani, în platoul matinalului prezentat de Razvan și Dani.

Dani Oțil: Primele mesaje erau…

Mihaela Rădulescu: Primele mesaje? Nu-mi mai aduc aminte!

Dani Oțil: „Un buchet de flori nu mi-ai luat și tu, măgarule?”

Mihaela Rădulescu: N-am zis niciodată „măgarule”..

Dani Oțil: Următorul val de mesaje care mi-a plăcut: „Să iei și apă minerală!” După care, venea valul 3: „Tâmpita aia care cântă, se uită prea frumos la tine! Să nu îi mai iei interviu niciodată! Să-i ia Răzvan!” Mi-e dor să-mi mai dai câte un mesaj!

Mihaela Rădulescu: Dar ți-am dat unul azi dimineață și ți-am zis că n-am mâncat mic dejun și că te rog frumos să-mi faci și tu o dată în viața ta că eu ți-am tot făcut!, a fost dialogul dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu.

Dani Oțil, dezvăluiri despre relația cu Mihaela Rădulescu

Prezentatorul tv are numai cuvinte de laudă la adresa Mihaelei Rădulescu. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au rămas prieteni. „Bineînțeles că există viață după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viață. Am avut două relații, a câte șapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu și Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă”, mărturisea în urmă cu ceva timp Dani Oțil.

În podcastul lui Speak, Dani a dezvăluit că între el și Mihaela exista o competitivitate pe vremea când erau împreună. Atunci el voia să aibă succes, iar ea nu îl felicita.„Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea: «Păi, asta am făcut eu acum zece ani». Și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: «Bă, tu știi că eu m-am dat de pe tiroliană de pe stâlpul…» și ea zicea: «Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare». Eu m-am simțit super de c****”, a spus Dani Oțil, pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: