Redactia.ro
Home » Homepage » S-a aflat cine a ucis o pe studenta la Medicina din Timișoara. Care a fost motivul crimei

S-a aflat cine a ucis o pe studenta la Medicina din Timișoara. Care a fost motivul crimei

Caz șocant! Un bebeluș decedat a fost aruncat la groapa de gunoi

O tragedie cutremurătorare a lovit orașul Timișoara și a șocat întreaga țară, iar detalii halucinante ies la iveală în urma unei crime odioase. Mirel Dragomir, un tânăr student la Medicină și Teologie din Caraș-Severin, a comis un act brutal, ucigând cu sânge rece pe Andreea, iubita sa în vârstă de 21 de ani și studentă la Medicină. Iată povestea sângeroasă a acestei crime care a șocat România!

Gelozia ca motiv îngrozitor

Motivul teribil din spatele acestei crime atroce pare să fie gelozia, conform presupunerilor făcute de anchetatori. Cu toate că relația lor părea a fi una plină de iubire, gestul aparent neașteptat al Andreei de a pune capăt relației a declanșat un lanț de evenimente fatale.

Întoarcerea lor de la facultate în ziua fatidică, vineri, 22 martie, a fost momentul în care Andreea a decis să încheie relația. Această decizie a declanșat o discuție care a escaladat rapid într-o confruntare violentă. Mirel, afectat de gelozie, a luat un cuțit din bucătărie și a atacat-o pe Andreea într-un acces de furie orbitor.

Fuga după comiterea crimei șocante

După ce și-a săvârșit gestul îngrozitor, Mirel a închis-o pe Andreea în dormitor și și-a schimbat hainele. Fără să menționeze nimic despre fapta sa, a plecat de acasă împreună cu o verișoară. Descoperirea tragică a fost făcută abia mai târziu de o colegă de apartament a Andreei, care a găsit ușa dormitorului încuiată și a descoperit-o pe Andreea într-o baltă de sânge.

Eforturile disperate ale medicilor au fost în zadar, iar Andreea a fost declarată decedată. Autoritățile au intervenit imediat, iar Mirel a fost dus la audieri, unde și-a recunoscut fapta și a mărturisit că tragedia a fost rezultatul unui conflict spontan între el și Andreea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: