Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat! Cine e designerul care a creat rochia criticată a lui Carmen Iohannis

S-a aflat! Cine e designerul care a creat rochia criticată a lui Carmen Iohannis

GALERIE FOTO (3)S-a aflat! Cine e designerul care a creat rochia criticată a lui Carmen Iohannis

S-a aflat! Cine e designerul care a creat rochia criticată a lui Carmen Iohannis. Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au fost prezenti la Madrid, la Summitul NATO. Cei doi au participat la dineul de gală, ofert de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia, în onoarea Șefilor de Stat și de Guvern. Cu toate astea, Prima Doamnă a României a fost aspru criticată pentru rochia pe care a purtat-o cu această ocazie.

S-a aflat! Cine e designerul care a creat rochia criticată a lui Carmen Iohannis

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au fost prezenti la Summitul NATO. Cei doi au participat marți la dineul de gală, oferit de Majestătile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia, în onoarea Șefilor de Stat și de Guvern. Ținuta purtată de Prima Doamnă a României a creat multă isterie în mediul online,iar multă lume a criticat-o. Carmen Iohannis a purtat o rochie roz, cambrată pe talie, cu mâneci cu aplicații de broderie, la care a asortat o pereche de sandale nude. Deși rochia i-a pus în evidenta trupul bine sculptat, nu a fost chiar pe placul tuturor. Rochia a fost realizată de designeul Elie Lăslean,după cum a anunțat aceasta pe contul ei de Facebook. ”Aseară, la dineul de gală de la Madrid, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să poarte o rochie elegantă, din tafta satinată, realizată în atelierele ELLIS, pentru această ocazie. Decupajele de broderie cu fir argintat aplicate pe mâneci au completat linia rochiei de o simplitate studiată și foarte feminină. Mulțumim, Carmen Iohannis, pentru încrederea acordată!”.

Carmen Iohannis la dineul de gala de la Madrid

Unii internauți au felicitat-o pe creatoarea de modă pentru ținuta lui Carmen Iohannis, dar a primit si mesaje in care unele doamne își arătau nemulțumirea. ”Toate ar fi minunate, mai puțin picioarele, prea late pentru sandalele frumoase, de altfel. Aș fi ales o pereche de pantofi”, ”Sandalele sunt prea înguste pentru lățimea piciorului care se revarsă”.”Eu cred că această culoare nu este cea mai potrivită pentru acest eveniment”, ”Nu se poartă sandale în astfel de situații! O greșeală majoră și nici mânecuța scurtă, totuși, a reprezentat o țară!”. Au fost comentarii chiar și pe pagina oficială de Facebook a lui Klaus Iohannis, în dreptul fotografiei de la dineul de gală: ”Rochie fucsia cu mânecuță de danteluță? Groaznică alegere! Parcă este la ,,grădi”.

Eli Laslean impreuna cu Carmen Iohannis si Brigitte Macron

Ce spune designerul Mihai Albu

Designerul de încălțăminte Mihai Albu și-a spus părerea cu privire la ținuta purtata de Carmen Iohannis la evenimentul special de la Madrid. Conform acestuia, Prima Doamnă a României a arătat foarte bine. ”Regula spune că, dacă rochia are brațele neacoperite, trebuie să alegi sandale, deci a respectat această normă. Rochia este frumoasă, sandalele sunt discrete și decente, părerea mea este că nu ar fi nimic greșit. Este discutabil însă dacă poate să fi fost mai potrivită o altă ținută cu totul. Oricum ar fi, ținuta este veselă și decentă”, a spus Mihai Albu pentru Ego.ro.

Etichete: