Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat cine este, de fapt, tatăl celui de-al treilea copil al Vulpiței. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

S-a aflat cine este, de fapt, tatăl celui de-al treilea copil al Vulpiței. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

vulpita si viorel

După ce a devenit rapid faimoasă datorită unei povești uluitoare relatate la emisiunea Acces Direct, Veronica Stegaru, cunoscută drept „Vulpița”, a captat din nou atenția publicului. Aceasta a adus o veste surprinzătoare pentru urmăritorii săi din mediul online, dar, spre bucuria tuturor, este una foarte bună. Vulpița este însărcinată cu al treilea copil, iar identitatea tatălui a uimit internauții! Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta.

S-a aflat cine este tatăl celui de-al treilea copil al Vulpiței

După o perioadă de absență de pe rețelele de socializare, faimoasa vasluiancă s-a întors în lumina reflectoarelor și a reușit să uimească din nou pe fanii săi! Iar de data aceasta, vestea adusă este una extraordinară, făcând-o pe Vulpița mai fericită ca niciodată! Motivul?

Veronica Stegaru a împărtășit cu entuziasm că este din nou însărcinată cu al treilea copil! În plus, a publicat prima imagine cu micuțul în burtica mamei pe contul său personal de Instagram. Identitatea tatălui celui de-al treilea copil a fost cea care i-a surprins, însă, cel mai mult pe internauți.

La începutul lunii mai, Vulpița a anunțat că s-a reconciliat cu Viorel, o veste care i-a surprins în mod pozitiv pe fani. Chiar dacă Viorel a fost cel care a pus punct relației, afirmând că nu mai dorește să fie într-o relație cu Vulpița, se pare că dragostea dintre ei nu s-a stins complet, așa cum s-a bănuit inițial, iar acum sunt din nou împreună. Mai mult decât atât, Viorel este tatăl celui de-al treilea copil al Vulpiței.

Viorel a fost agresiv cu Vulpița

O vecină a familiei Stegaru susține că deși Vulpița nu a fost niciodată vreo ușă de biserică, nici Viorel nu a fost tocmai un soț exemplat. Aceasta ar fi recurs de mai multe ori la violența fizică și nu ar fi ezitat să folosească forța brută în disputele aprige cu partenera de viață.

„O fi fost așa, mamă, dar și Viorel o mai bătea. Profita de faptul că e mai mare decât ea și ea n-are unde să se ducă. S-a măritat cu el de mică, să ducă și ea o viață mai bună. Ai ei sunt mai săraci, cu mai puține posibilități. Nici casa lor nu se învârte după soare… o fi gândit și ea că trăiește mai bine. A râs lumea de ea atunci când a apărut filmarea aia când face „prostii” pe câmp. A trăit cu rușine, dar lumea a uitat, mamă. Că se uită. Au venit altele care s-au întâmplat”,  povestea vecina acestora, în urmă cu aproximativ un an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: