Redactia.ro
Home » TV » S-a aflat cine sunt cei patru finalişti de la Vocea Romaniei 2023. Iată concurenţii care „vânează” marele premiu de 100.000 euro!

S-a aflat cine sunt cei patru finalişti de la Vocea Romaniei 2023. Iată concurenţii care „vânează” marele premiu de 100.000 euro!

GALERIE FOTO (4)

Show-ul Vocea Romaniei 2023, de la Pro TV, şi-a desfăşurat, vineri seară, semifinala acestui sezon. Astfel, publicul a aflat cine sunt cei patru finalişti ai concursului.

În ediţia live, dintre cei opt concurenți care au urcat pe scenă și au încântat publicul cu prestațiile lor, atât individual, cât și alături de antrenori, au mai rămas doar patru.

Iată finaliştii Vocea Romaniei 2023:

Echipa Irina Rimes

  • VLAD MUSTA

Echipa Tudor Chirilă

  • ALEXANDRA CĂPITĂNESCU

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și provine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică, dorindu-și să devină fizician medical. Deși întotdeauna a fost atrasă de științele exacte, are și o pasiune puternică pentru muzică, fiind încă de mică fascinată de sunetul pe care îl scot păsările din curte.

Tudor Chirilă i-a transmis : ”De fiecare dată când mă uit la tine, mă gândesc la filmele lui Fellini. Ești un circar în sensul extraordinar. Ce ai făcut în seara asta pe piesa asta este absolut excepțional. Ne omori pe toți. Ai un fel de a fi pe scenă care este excepțional”.

Echipa Smiley

  • ALEX MAXIM

Echipa Theo Rose & Horia Brenciu

  • MELISA ANTONESI

Telespectatorii au votat

Aşadar, în urma prestaţiilir live de vineri seară, doar patru concurenți dintre cei care au cântat au fost aleși să participe mai departe în marea finală.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley nu au putut face altceva decât să-i încurajeze pe concurenți. Votul acordat concurenților care vor merge mai departe în finala Vocea României 2023 a fost doar al publicului.

Dintre cine au avut de ales oamenii de acasă? Concurenții echipelor de antrenori care au urcat pe scenă în ediția de pe 8 decembrie 2023:

  • Echipa Tudor Chirilă: Raluca Radu, Alexandra Căpitănescu
  • Echipa Irina Rimes: Vlad Musta, Delia Constantin
  • Echipa Horia Brenciu & Theo Rose: Alexandra Sîrghi, Melisa Antonesi
  • Echipa Smiley: Alex Maxim, Ana Stănciulescu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: