Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat legătura dintre Tzancă Uraganu și clanul Caran! Cât de apropiat este manelistul de membrii familiei

S-a aflat legătura dintre Tzancă Uraganu și clanul Caran! Cât de apropiat este manelistul de membrii familiei

Cu doar câteva zile în urmă, au circulat zvonuri conform cărora Tzancă Uraganu s-ar fi confruntat cu probleme în relația sa cu familia Caran, sugerând că artistul ar fi fost supus șantajului în cadrul unei petreceri la care a fost invitat să cânte. Tzancă Uraganu a ales să aducă o altă perspectivă în discuție și afirmă că menține relații excelente cu toți membrii clanului Caran, pe care îi consideră, de fapt, ca fiind parte integrantă a propriei familii.

Recent, au apărut speculații privind un presupus conflict dintre Tzancă Uraganu și membrii clanului Caran în trecut. Se spune că, la o petrecere unde a fost invitat să cânte, i s-ar fi cerut să returneze suma de bani primită pentru dedicații, generând astfel o dispută între părți. Cu toate acestea, artistul neagă vehement aceste acuzații și afirmă că relația sa cu membrii familiei Caran este una strânsă și că îi consideră ca fiind parte a cercului său familial.

Ce relație are Tzancă Uraganu cu frații Caran

Printr-un videoclip postat pe platforma TikTok, Tzancă Uraganu și-a exprimat deranjul față de zvonurile care circulă în legătură cu el și familia Caran. Artistul a subliniat că a fost întotdeauna primit cu căldură în cadrul acestei familii și că, la rândul său, i-a invitat pe membrii clanului în momente semnificative din viața sa. Tzancă Uraganu a accentuat faptul că nu au existat niciodată neînțelegeri, iar de fiecare dată când a fost solicitat să cânte, a răspuns cu bucurie și dedicare.

„Oamenii m-au respectat peste tot pe unde am fost. Mi-au dat și bani și nici nu mi-au cerut banii înapoi niciodată, nici măcar banii lor. Niciodată nu am avut nici cea mai mică discuție, nici cea mai mică problemă, oamenii sunt foarte respectuoși (…)

Am mers de drag la ei, am fost și invitat la ei în familie, am stat la masă ca un invitat, nu ca lăutar. Am stat la masă și ca lăutar și ca invitat, pentru că este o legătură de familie”, a povestit Tzancă Uraganu, într-un videoclip postat pe TikTok.

Tzancă Uraganu, adevărul despre presupusul șantaj al fraților Caran

În privința speculațiilor conform cărora ar fi fost supus șantajului de către familia Caran, Tzancă Uraganu a declarat ferm că nu a fost niciodată șantajat și că nu s-a pus problema restituirii banilor, în special a celor primiți pentru dedicații. Artistul își menține poziția și susține că orice interpretare negativă a relației sale cu clanul Caran este neîntemeiată și lipsită de bază reală.

„Nu e frumos să aduceți acuzații că m-au șantajat, că mi-au luat banii. Mie nu mi-a luat nimeni banii niciodată (…) Eu nu sunt omul care să tacă când e vorba de mine sau de familia. Niciodată în viața asta nu am tăcut”, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: