Redactia.ro
Home » Știri » S-a aflat tot! Cine sunt cadrele medicale care au întreținut relații sexuale în secția ATI

S-a aflat tot! Cine sunt cadrele medicale care au întreținut relații sexuale în secția ATI

Cine sunt cadrele medicale care au întreținut relații sexuale în secția ATI

S-a aflat identitatea celor două cadre medicale care au întreținut relații sexuale în secția ATI din spitalul în care lucrau. Se pare că mail-ul anonim primite de directorul spitalului a fost trimis chiar de soția medicului în cauza. 

Cine sunt cadrele medicale care au întreținut relații sexuale în secția ATI

Recent, un scandal puternic a pornit la Spitalul Județean din Târgu-Jiu. Un medic și o asistentă au fist acuzați că au întreinut relații sexuale în secția de ATI, acolo unde cei doi își desfășurau activitatea. Fapta celor doi s-a aflat după ce directorul Spitalului a primit un mail anonim în care i s-a spus tot.

Acum, s-a aflat de fapt cine este persoana care i-a dat în gât pe cei doi. Potrivit playtech.ro, persoana anonimă este nimeni alta decât soția medicului în cauză, care este distrusă după ce a aflat că soțul ei o înșeală. Din cauza infidelității lui, aceasta a vrut să se răzbune.Comisia de Disciplină a audiat azi mai multe cadre medicale pentru a stabili dacă informațiile primite de directorul spitalului sunt adevărate sau dacă totul a fost doar o înscenare. Deși identitatea celor două cadre medicale nu a fost dată mai departe din dorința de a proteja intimitatea acestora, angajații spitalului și chiar și pacienții vorbesc numai despre scandalul creat din cauza unor relații intimie.

Anagajții și pacienții vorbesc numai despre scandal

”Da, este adevărat că domnul doctor avea o aventură cu o asistentă, știam cu toții. Dar mă îndoiesc că este adevărat că ar fi făcut amor în spital. El este un medic foarte dedicat, ne este greu să asimilăm așa ceva. Este foarte posibil să fie o răzbunare a soției, și ea cadru medical. Singurele locuri în care nu există camera de luat vederi sunt oficiul și băile. Deci este exclus ca actul sexual, dacă el a existat, să se fi consumat în saloane, așa cum s-a spus. Nici în oficiu nu pare prea plauzibil, pentru că suntem multe cadre medicale pe tură, acolo intră toată lumea, de la infirmiere la femeia de serviciu.

În băi rămâne singura variantă, dar pare absurd. Eu și colegii mei nu i-am surprins niciodată închiși undeva ori în ipostaze indecente. Este adevărat că mâncau împreună, că flirtau și că era vizibil faptul că se întâmplă ceva între ei, dar de acolo la ce s-a ajuns ni se pare cale lungă. Este mare păcat ca pentru o simplă aventură, cariera unui medic promițător să fie compromisă într-o asemenea manieră. Însă, fiecare este răspunzător pentru faptele sale”, au declarat surse medicale, pentru Playtech.ro.

Potrivit surselor, soția medicului ar fi aflat în urmă cu o lună de aventura soțului, însă ar fi așteptat ca totul să se termine. Când a văzut că acesta nu se oprește, iar infidelitatea a devenit publică, femeia i-ar fi spus soțului să părăsească locuința conjugală și să îi acorde divorțul, pentru că nu intenționează să îl ierte.

Anchetă la Spitalul Județean Târgu Jiu

Totul s-ar fi petrecut în luna octombrie, când asistenta ar fi fost depistată și pozitiv la testul pentru covid-19. Deși a luat contact cu ea, acesta nu ar fi intrat în izolare și a continuat să vină la serviciu și să răspândească boala, motiv pentru care alte cadre medicale au contractat virusul.

Se pare că medicul este căsătorit, iar asistenta ar fi cunoscută pentru astfel de aventuri, având una chiar și cu unul dintre directorii spitalului, conform sesizării. Tot în sesizare se arată că cei doi au transformat Secția de Terapie Intensivă și cea de Covid-19 în bordel, deoarece, în loc să se ocupe de starea pacienților bolnavi și a celor aflați în stare gravă, se închideau în birou și petreceau acolo pentru un timp îndelungat. Ei întrețineau relații intime, comandau mâncare și se simțeau bine, în timp ce pacienții suferea singuri, deși responsabilitatea lor era să-i supravegheze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: