Redactia.ro
Home » Monden » S-a anunțat despărțirea momentului în showbizul românesc! Se pregăteau să spună marele „DA”, dar au luat-o pe drumuri separate

S-a anunțat despărțirea momentului în showbizul românesc! Se pregăteau să spună marele „DA”, dar au luat-o pe drumuri separate

Semne clare că relația ta se apropie de final. Fii cu ochii în patru dacă vrei să vă salvați cuplul 

Încă o despărțire neașteptată a zguduit showbizul românesc în ultima perioadă. Cei care se pregăteau de nunta lui Daniel Onoriu au fost surprinși de anunțul dramatic făcut de fostul pilot de raliuri. Chiar dacă păreau că au găsit dragostea și călătoreau către altar, acum, Daniel și partenera sa au ales să meargă pe drumuri separate, marcând o schimbare radicală în viața lor.

Cu doar o lună în urmă, Daniel Onoriu era pe cale să-și ducă la îndeplinire un vis devenit realitate – planurile de nuntă. Cu declarații pline de dragoste și entuziasm, acesta afirma că a găsit „femeia rugăciunilor lui” și că urma să se căsătorească în curând. Fanii și prietenii săi au fost martorii acestor momente pline de speranță și optimism.

S-a rupt lanțul de iubire pentru Daniel Onoriu

Daniel Onoriu a experimentat un roller-coaster emoțional în ultimii doi ani. După o operație nereușită de micșorare a stomacului efectuată în Turcia, a fost la un pas de moarte și a petrecut aproape doi luni în comă. Aceasta a fost doar începutul unei serii de evenimente dramatice care au marcat viața sa.

Ulterior, relația sa cu Isabela, soția lui, s-a deteriorat rapid. Nu doar că au ajuns la divorț, dar a izbucnit și un scandal de proporții, care l-a adus în atenția autorităților și l-a făcut subiectul unei anchete penale.

Pentru Daniel Onoriu lucrurile păreau că au luat o întorsătură cât de cât favorabilă în ultimele luni. Acesta ajunsese să cunoască o femeie cu care se pregătea să se căsătorească, însă, din păcate, au ajuns la despărțire.

„Sunt un țigan cu caracter și prefer sa țin pentru mine adevărul despre despărțirea mea cu acea femeie frumoasă cu care m-am afișat în ultimele luni. E adevărat că nu mai formăm un cuplu, fiecare va merge pe drumul lui, dar, separat. Eu îmi văd de viața mea, iar ea de viața ei, așa cum știm. Așa că vă anunț că de două zile sunt despărțit de femeia aceea. Îi urez tot binele din lume și să fie fericită așa cum merită. E un om bun și merită tot ce e mai frumos pe lumea asta, dar din păcate noi 2 ne spunem adio!”, a scris Daniel Onoriu pe TikTok

Daniel Onoriu se confruntă cu probleme personale grave

În ciuda tuturor schimbărilor și a momentelor dificile prin care a trecut, Daniel Onoriu a ales să abordeze această despărțire cu maturitate și compasiune. El a recunoscut că nu trece printr-o perioadă bună și că are nevoie de timp pentru a-și rezolva problemele personale. Cu umilință, fostul pilot de raliuri a ales să își îndrepte atenția către Dumnezeu și să îi mulțumească că i-a oferit a doua șansă la viață.

„Îmi cer scuze în fața tuturor pentru acest post, sunt un om care a fost maltratat de medicii turci anul trecut și după aruncat 9 luni în pușcărie fără să fac niciun rău nimănui. Am problemele mele personale de care trebuie să mă ocup și nu am timp și de altceva în acest moment.

O sa mă țin în continuare de biserică, sper din suflet să rămân la fel cum am fost în ultimul an, sa mă rog în genunchi lui Dumnezeu și să-i mulțumesc pentru viața care mi-a dat o anul trecut.

Trăiesc doar datorită lui iar viața mea e a lui, îi aparține în totalitate! Dumnezeu să aibă milă de ea, de mine și de copiii noștri!”, a mai scris Daniel Onoriu în mediul online.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: